Öne Çıkanlar ipone 6 s fiyat tüik doğum istatistikleri bjk fb maçı uzman çavuş ismail yüksel beşiktaş adanaspor radyo 1 dinle

Elif dizisi Reyhan kim? Çağla Şimşek kimdir kaç yaşında?

Kanal / ekranlarında yayınlanan Küçük Gelin dizisinde Zehra Kara / Kirman karakterini başarıyla oynayan Çağla Şimşek tüm dikkatleri üzerine çekiyor. İlk kamera karşısına 2007 yılında Elvada Derken dizinde Naz karakteri ile geçen genç oyuncu başarılı performansı ile ön plana çıkıyor.

Çağla Şimşek kimdir?

Çağla Şimşek 1 Ağustos 2001 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Samsun'lu olan bir baba ile Gümüşhane'li bir annenin kızıdır. Osman Yağmurdereli'nin keşfettiği Şimşek, Elveda Derken dizisinde Naz karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

3 yaşından beri dizi ve reklam filmlerinde oynamaktadır. Oynadığı dizilerin yanı sıra, 20'den fazla reklam filminde oyuncu olarak yer aldı.

Keşfediliş ve oyunculuğa başlayış hikayesini böyle anlatıyor ;

" - Annemle doktora giderken yolda Osman Yağmurdereli bizi görmüş. Beni çok sevmiş. Anneme kartını vermiş ve setimize gel demiş. Annem de beni sete götürmüş. Sonra Elveda Derken dizisine başladım. " (Bugün gazetesindeki röportajından.)

Daha sonra Kırmızı Işık, Kayıp Prenses ve Cuma'ya Kalsa dizilerinde oynamıştır. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisinde Lavin karakterini canlandırdı. Küçük Gelin dizisinde Zehra karakterini canlandırmıştır ve bu rolüyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

elif-dizisi-reyhan-kim-cagla-simsek

Filmografisi
Sinema

Yıl    Adı    Rol    Notlar
2010    Nisvan - Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar    Fatma Aliye Hanım'ın Küçüklüğü    Başrol
2010    Vay Arkadaş        Yardımcı Karakter
2014    Çeşme    Fatma    Başrol

Televizyon
Yıl    Adı    Rol    Notlar
2007    Elveda Derken    Naz    Başrol
2008    Kırmızı Işık    Merve    Yardımcı Karakter
2008 - 2009    Kayıp Prenses    Duru    Başrol
2010    Cuma'ya Kalsa    Çağla    Başrol
2011    Hayat Devam Ediyor    Lavin Bakırcı    Yardımcı Karakter
2013 - 2015    Küçük Gelin    Zehra Kara / Kirman    Başrol

ELİF DİZİSİ KONUSU NE?

Üçüncü sezonun sonunda Melek ve Yusuf’un evlenip başka bir şehre yerleşme kararı almalarıyla Elif’in tüm hayatı değişir. Yolda başlarına gelen kaza sonucu Melek ve Yusuf hayatını kaybeder. Araçtan sağ çıkan Elif ise kendini hastanede bulur. Bu kazadan altı ay sonra ise Elif’in yolu Yusuf’un halası Macide’nin evine düşer. Burada bambaşka bir yaşama başlayan Elif, Macide’nin damadı Tarık’ın baskılarıyla karşı karşıya kalır. Macide’nin mirasının peşinde olan Tarık Elif’i ortadan kaldırmak için türlü oyunlara başvuracaktır. Elif’in bu evdeki en büyük destekçisi de Reyhan olur. Ailesinden kaçarak İstanbul’a okumaya gelen Reyhan iş için girdiği malikanede Elif’le karşılaşır ve onu korumak için elinden geleni yapar. Annesini kaybeden ve ailesinden uzak düşen Elif’in hayatı artık çok daha zorlaşır.


Sevgiden yoksun kalplerin içerisinde, içindeki iyiliği korumaya çalışan Elif, nelerle karşılaşacak?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.