mersin escort bayan istanbul escort
Öne Çıkanlar survivor 10 mart 2017 bjk porto maçı hangi kanalda Emekli Vali İsmet Metin kimdir krasnodar fenerbahçe hangi kanalda vasili öldü mü

Klavye Delikanlıları Bayram kim? Ali Barkın aslen nereli, kaç yaşında?

ALİ BARKIN (BAYRAM ŞEKER) KİMDİR?

03 Ocak 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Ali Barkın Bürkan, İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir. Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.

Filmografi
Diziler

Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2014    Yeşil Deniz    Hurdacı Emin    Oyuncu
2013    Tanık    Genç Adnan Kahveci    Oyuncu
2013    Eski Hikâye    Pamir    Oyuncu
2011    Babalar ve Evlatlar    Eyyo    Oyuncu
2011    Hayat Devam Ediyor    Bekir Bakırcı    Oyuncu
2010    Şefkat Tepe    Onbaşı    Oyuncu
2010    Deniz Yıldızı    Kerem    Oyuncu


Filmler

Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2016    91.1    Alper    Oyuncu
2014    Kırımlı    Halil    Oyuncu
2010    Dilemma    Gafur    Oyuncu, Yardımcı Yapımcı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google.com, pub-3619952419647211, DIRECT, f08c47fec0942fa0