Konya'da sosyal medyada akranlarıyla tartışan 16 yaşındaki kıza bıçaklı saldırı!

Konya'da sosyal medyada akranlarıyla tartışan 16 yaşındaki kıza bıçaklı saldırı!
Konya'da 16 yaşındaki A.O. isimli bir genç kız, sosyal medya hesabından tartışma yaşadığı aynı yaştaki iki kızın bıçaklı saldırısına uğradı. Göğsünden yaralanan genç kız apar topar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Korkunç olay saat 17.30 sularında merkez Selçuklu ilçesine bağlı Feritpaşa Mahallesindeki Nene Hatun Parkı'nda gerçekleşti. 16 yaşındaki A.O. isimli bir genç kız, arkadaşlarıyla parkta otururken, daha önce sosyal medyadan konuştuğu iki kız yanına yaklaştı. Aralarında çıkan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönmesi sonrası A.O., bıçakla göğsünden yaralandı.

Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan A.O.'nun arkadaşları onu yakındaki özel bir revire götürdüler. Sağlık ocağındaki görevlilerin ilk müdahalesi sonrası A.O., ambulansa alınarak Meram Tıp Fakültesine sevk edildi. Polis, kaçan iki genç kızın yakalanabilmesi adına bir çalışma başlattı.

Konya'da sosyal medyada akranlarıyla tartışan 16 yaşındaki kıza bıçaklı saldırı

A.O.'nun ilk müdahalesini gerçekleştiren hemşire Hilal Ekiz, genç kızın sağlık durumunun iyi durumda olduğunu söyledi ve açıklamasında "Birden çığlıklar duydum. İki kız hastane odamıza koştu. Kavga sırasında kızlardan biri göğsünden bıçaklanarak kanlar içinde kaldı. Onu hemen alıp tampon yaptım. Oksijen seviyesi düşük olduğu için ona oksijen verdik. Kanamayı durdurup gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra polis ve sağlık ekibi çağrıldı. Yaralı daha sonra acil 112 ekibine teslim edildi. Yaralının sağlık durumu şu ana kadar iyi" diye konuştu.