Survivor Ünlüler takımı üç haftadır SMS oylamasına 4 aday ile birlikte gitti. Survivor 20 Mart Eleme Konseyinde Ünlüler takımında Şahika ile Sedat'ın ardından takımın ortak adayı Pınar Saka oldu. Bireysel Dokunulmazlık Oyununu kazanan Sabriye Şengül ise Furkan Kızılay'ı bireysel adayı yaptı.
Böylece Survivor 8. Eleme Konseyinde Şahika Ercümen, Sedat Kapurtu, Pınar Saka ve Furkan Kızılay eleme adayı oldular.
Survivor kim elenecek?
Survivor'da bu hafta çok ilginç bir tablo ortaya çıktı. Bu haftaki eleme adaylarının SMS oylamasında kimin ne kadar oy aldığı merak konusu oldu. Bu hafta eleme adayları birbirine yakın oy alacağı ön görülüyor. Ancak Furkan Kızılay'ın Serhat ve İlhan'ın fanları sayesinde potadan çıkacağı tahmin ediliyor. Sedat Kapurtu ise Adem'e olan düşmanlığı bitirip beyaz bayrak açması Adem Fanları tarafından olumlu karşılandı. Bu hafta Sedat'ın adada kalmasıda muhtemel görülüyor.
Eleme adaylarından Pınar ve Şahika ikilisinden birisinin adadan gitmesi bekleniyor. Pınar'ın geçen hafta İlhan Mansız'ın 'adil' kararını eleştirmesi ve 'L'yi çıkarırsanız ne kadar 'adi' bir karar söylemi Pınar'a puan kaybettirdi. Bu yüzden Pınar Saka dört eleme adayına bakıldığı zaman bu hafta adada kalması zor görülüyor. İlhan Mansız Fanlarından Şahika'ya da oylar gittiği var sayıldığında Pınar'ın işi zor görülüyor.
Şahika ise Pınar'dan sonra adaya veda etmeye en yakın isim olarak karşımıza çıkıyor.