Survivor 5 Nisan 2017 günü TV 8,5 ekranlarından izleyici ile buluşacak.
Survivor neden yok? Survivor bu hafta Pazar akşamı yayınlanmayacak. Bir sezon boyunca ekranlarda olan O Ses Türkiye'nin finali gerçekleşeceği için Survivor Pazar akşamı yayınlanmayacak. Survivor ada konseyinde Acun Ilıcalı durumu açıkladı.
Bugün dokunulmazlık oyunu oynandı. Ödül oyunlarında oldukça başarılı olan Ünlüler haftalardır dokunulmazlık oyununda aynı başarıyı sergileyemiyorlar. Bu hafta da aynı talihsizliği yaşayan Ünlüler takımında sinirler iyice gerildi. Önce oyun sahasında gerçekleşen gerginlik adaya da taşındı. Hemen hemen her oyunda tansiyonun yükselmesine neden olan İlhan ve Serhat Şahika'ya bir kez daha yüklendi.
İlhan Mansız konseyde Şahika'yı yazarken dokunduran açıklamalarda bulunurken Şahika'da İlhan'ı söyledi. Konseyde adı çıkan isim Şahika oldu. Bu hafta Şahika bir kez daha eleme potasına girdi. Bu hafta çok fazla şansı olmayan Şahika'ya yol göründü gibi. Ama ikinci dokunulmaz oyununu Gönüllüler takımı kaybederse dengeler bozulabilir. Şahika 'nın ada da kalma ihtimali çok yüksek olmasa da bir şansı olabilir.
Şahika gitmesin.gönüllüler takımında erdi ya da berna gitsin n'olur