Bu haber kez okundu.

Liseli kızların çırıl çıplak fotoğraflarını paylaştı!
 Liseli kızların çırıl çıplakfotoğraflarını paylaştı!ABD'de bir lise öğrencisinin kız arkadaşlarının çıplak fotoğraflarını internete paylaşmasının akabinde yer yerinden oynadı..Çılgın liseli hakkında soruşturma başlatıldı.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir lisede okuyan erkek öğrenciler, kız arkadaşlarının çıplak fotoğraflarını dosya paylaşım sitesi üzerinden yayınladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, owamencin kasabasındaki North Penn Lisesi öğrencileri, NBC10'a yaptıkları açıklamada, en az bir erkek öğrencinin fotoğrafları paylaşmak için Dropbox'da hesap açtığını söyledi. 18 yaşındaki küçük kızların çıplak fotoğrafları kimi karelerde isimleriyle paylaşılmış.

Fotoğraflar Montgomery Bölgesi'ndeki öğrenciler arasında dolaşmaya başlayınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bölgenin en iyi okulları arasında yer alan Nort Penn Lisesi, çıplak fotoğraf skandalıyla karşı karşıya kalan ilk okul değil. Daha önce de Neshaminy Lisesi'nden sekiz öğrenci, sınıf arkadaşlarının çıplak fotoğraflarını birbirlerine attıkları için cezalandırılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.