Akbank kampanyanın tillahını patlattı! Bir tıka 1500 TL hediye: Duyan telefona koşacak

Akbank kampanyanın tillahını patlattı! Bir tıka 1500 TL hediye: Duyan telefona koşacak
Akbank, müşterilerine ödemelerle ilgili müjdeli haberi duyurdu. 1500 TL ödemeyi nasıl alabilirim, kimler başvurabilir, uygunluk kriterleri nelerdir? Detaylar haberimizde..

Akbank'ın müşterilerine özel düzenlediği kampanya ile birlikte Axess kart sahiplerine 1.500 TL'ye varan hediye seçenekleri sunulmuştur. Bu nedenle kampanya kapsamında satın alma taahhüdü veren müşterilere hediye fırsatları sunulmaktadır. Hediyeler müşteri hesaplarında Chippara şeklinde tanımlanır ve promosyona katılan herkes bu ödemelerden yararlanabilir. Satın alma anında 1.500 TL'ye varan indirim fırsatı yaratılıyor.

Kampanya şartlarını açıklayan Akbank, promosyonla ilgili tüm bilgileri ve şartlarını da duyurdu.

"Akbank kampanya detayları"

Akbank kampanya detayları

Kampanya 4 Temmuz 2023 tarihinde Akbank tarafından başlatılmıştır. Kampanyaya katılmak için lütfen Akbank Axess kredi kartı başvurusunda bulunun. 1.500 TL'nin üzerindeki her harcamada market, elektronik ve akaryakıt alanlarında geçerli 1.500 TL'ye varan chip para kazanma fırsatı var. Promosyonlara katılabilmek için SMS başvurusu göndermeniz gerekmektedir. Bankaya kayıtlı cep telefonundan "KAZAN" yazarak 45 66'ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyaya katıldığınızda ödeme yapmaya ve hediye kazanmaya başlayabileceksiniz. Başvurular Akbank'ın resmi internet sitesi, bankanın mobil şubeleri, internet şubeleri, axes.com.tr ve tüm ATM'leri, şubeleri ve müşteri iletişim merkezleri aracılığıyla yapılabilir.

Promosyon yalnızca belirtilen tarih boyunca geçerlidir. Ayrıca promosyon döneminde yapılan harcamalar da dikkate alınacaktır.

Axess kullanırken Akbank müşterilerine sunulan 1.500 TL'ye varan hediye lira market, akaryakıt ve elektronik sektörleri için geçerlidir. Akbank müşterileri ve yeni Axess karta ilgi duyanlar bu imkandan faydalanmak için kampanyaya katılarak alışverişlerini önemli ölçüde ucuzlatabilirler.