Altın almak isteyenlere son tren! İslam Memiş tarih vererek 'uçacak' dedi

Altın almak isteyenlere son tren! İslam Memiş tarih vererek 'uçacak' dedi
Altın piyasasındaki hareketlilik hızla devam ederken uzmanların açıklamaları da yakından takip ediliyor. İslam Memiş uyardı! Tüm detaylar haberimizde.

Piyasa hareketliliği son hız devam ediyor. Altın tarihi rekorlarını yenilerken İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARI UYARDI

Altın piyasasındaki hareketlilik devam ederken İslam Memiş yatırımcılara altın almanın daha mantıklı olabileceğini söyledi. İslam Memiş altın durumunun sene sonuna kadar avantajlı olacağını söyledi. Aynı zamanda Borsa İstanbul yüzde 1.26 değer artışı gösterdi ve günü 7258 seviyesinde kapattı. Uzmanlar bu durumun dikkatli şekilde değerlendirmesi gerektiğini söylerken Borsa İstanbul 7174 seviyelerine kadar düşmüştü ve sonrasında yükselişe geçti. Uzmanlar bu süreçlerde kâr satışlarının yaşanabileceğini ve satışlar olursa bunun bir alım fırsatı olacağını belirtiyor. 

islam memiş yatırımcıları uyardı

Yabancı yatırımcıların gelişleri de hızlandı. 280 dolar hedefi olan Borsa İstanbul'un 7 bin seviye altına düşmemesi bekleniyor. Dolar kurundaki dalgalanma devam ederken İslam Memiş yatırımcının kafasının karışıklığını belirtti. Resmi kur ve serbest piyasa arasındaki makas aralığı ise sürüyor. Resmi kurda dolar 26.95 TL'den işlem görürken serbest piyasada 27.05 TL'den işlem görmeye devam ediyor. İslam Memiş Türkiye'nin risk primlerinde artış yaşandığını ve 27 TL üstünde ataklar olduğunu söyledi. İslam Memiş 27 TL altına düşmeyeceğini belirten İslam Memiş dolar TL kurunu etkileyen diğer bir durumun da dolar Euro geri çekilmesi olduğunu belirterek dolar endeksinin 102 dolar üstünde olmasının pozitif etkileri olduğunu vurguladı. İslam Memiş doları olan yatırımcıların bu fırsatları iyi değerlendirmesi gerektiğinin de altını çizdi.