Dehşete Düşüren Skandal Şok Gelişme! Kafasında Unutulan iğneyle...

Dehşete Düşüren Skandal Şok Gelişme! Kafasında Unutulan iğneyle...
Omurilik ameliyatı sonrasında kafatasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş, Türkiye'de doktorların ameliyatını yapmaması üzerine çareyi Almanya'da bulacakİzmir'de 2007 yılında ameliyat olan belediye işçisinin hayatı düzeleceğine daha da karardı. İddiaya göre kafasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş yıllardır mahkemede hakkını arıyor. İzmir'de bir devlet hastanesinde omurilik ameliyatı olan belediye işçisi Salih Aktaş'ın kafatasında iğne parçacıkları unutuldu. Durumu yargıya taşıyan Aktaş'a iki

Omurilik ameliyatı sonrasında kafatasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş, Türkiye'de doktorların ameliyatını yapmaması üzerine çareyi Almanya'da bulacakİzmir'de 2007 yılında ameliyat olan belediye işçisinin hayatı düzeleceğine daha da karardı. İddiaya göre kafasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş yıllardır mahkemede hakkını arıyor. İzmir'de bir devlet hastanesinde omurilik ameliyatı olan belediye işçisi Salih Aktaş'ın kafatasında iğne parçacıkları unutuldu. Durumu yargıya taşıyan Aktaş'a ikinci şok bilirkişi heyetinden geldi. Omurilik ameliyatı sonrasında kafatasında iğne parçacıkları unutulan Salih Aktaş, Türkiye'de doktorların ameliyatını yapmaması üzerine çareyi Almanya'da bulacak İzmir'de bir devlet hastanesinde omurilik ameliyatı olan belediye işçisi Salih Aktaş'ın kafatasında iğne parçacıkları unutuldu.

İzmir’de bir devlet hastanesinde omurilik ameliyatı olan belediye işçisi Salih Aktaş’ın kafatasında iğne parçacıkları unutuldu. Durumu yargıya taşıyan Aktaş’a ikinci şok bilirkişi heyetinden geldi. Olayda kusur bulunmadığı ifade edilen bilirkişi raporunda, iğne parçacıklarının insan vücuduna yararlı olduğu ifade edildi. Doktorlara dava açan Aktaş, önce 8 bin TL kazandı. Ancak, doktorların konuyu Yargıtay’a taşımasıyla Aktaş, 20 bin TL borçlu çıkarıldı ve maaşına haciz konuldu.

 

İzmir’de, 25 Nisan 2007’de yapılan ameliyatın ardından sağlığı ve psikolojisinin bozulduğunu aktaran Aktaş, iğneleri kendisinde sürekli baş ağrısı oluşturduğu gerekçesiyle aldırmak istedi. Türkiye’de ameliyat olabilmesi için bütün kapıların yüzüne kapandığını öne süren Aktaş, çareyi Almanya’da buldu. Şifa bulmak için gittiği Almanya’da gerekli mercilere başvuran Aktaş, Almanya’dan gelecek olan davetle ‘ameliyat vizesi’ alarak Almanya’ya gidecek.

 

'AVRUPA TÜRKİYE’YE GELİR, BİZ AVRUPA’YA ÇIKIYORUZ'

 

Yıllardır iğnelerle yaşadığını mağdur olmasına rağmen bir de tazminat ödemek zorunda bırakıldığını savunan Aktaş, şöyle konuştu: "Kafamda iki  iğne kırığı bıraktılar. Hâla iğnelerle yaşamaktayım. Bir de bunun suçlusu ben oldum. Bilirkişi raporu aleyhime karar verdi. Yapılan ameliyatta kusur yoktur, iğnelerin kalması normal dendi. Ben hem mahkemeyi kazandım hem kaybettim. Veren de hakim alan da hakim. Kazanmış olduğum miktar 8 bin lira, maaşıma  faiziyle 23 bin lira haciz geldi. Mağdur olan benim, sesimin duyulmasını istiyorum. Bu acıyı çeken benim, sıkıntıyı çeken benim. Ben Türkiye gibi yerde çare bulamadım. Almanya’ya gittim, oradan haber bekliyorum. Almanya’da ameliyat olacağım nasip olursa. Türkiye’miz de ameliyat olamıyorum,  ben kınıyorum yani. Kimse ilgilenmiyor bakmıyor bana. Mahkemelik olduğum için kimse ilgilenmiyor. Almanya’dan haber bekliyorum. Avrupa Türkiye’ye gelir biz de Avrupa’ya çıkıyoruz."