Tuğba Özay Ön Seçim Ertesi Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
Türkiye'nin en ünlü mankenlerinden biri olan Tuğba Özay CHP'de milletvekilliği için girdiği önseçim sonrasında önemli bir açıklamada bulundu. CHP'de aday adayı olan ancak hayal kırıklığı yaşayan ünlü manken Tuğba Özay, seçim sonuçlarına ve CHP'lilere tepki gösterdi. TTuğba Özay ön seçimlerin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaparak "Tubistlerim.. İsmim cismimden büyük" dedi. İstanbul'un 39 ilçesinde 1060 sandıkta gerçekleştirilen, CHP ön seçimlerin kesin olmayan sonuçları sonrası basın açıklaması yapan Tuğba Özay, "Gençlerin yolu açılsın diyenler!!! Genç adaylar olunca da o ne bilir ne anlar edasında tavır takınıyorlar..!
İstanbul’un 39 ilçesinde 1060 sandıkta gerçekleştirilen, CHP ön seçimlerin kesin olmayan sonuçları sonrası basın açıklaması yapan Tuğba Özay, bir açıklama yaparak seçim sonuçlarına ve CHP'lilere tepki gösterdi.
Özay "Gençlerin yolu açılsın diyenler !!! Genç adaylar olunca da o ne bilir ne anlar edasında tavır takınıyorlar..!" dedi.
Özay, İstanbul 1. Bölge'de yer alan Kadıköy'de 418 ,Pendik'te 493 oy, Ümraniye'de ise 515 oy aldı