Kadir İnanır'ın sağlık durumunda flaş gelişme

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda flaş gelişme
Geçtiğimiz hafta beyindeki kan pıhtılaşması nedeniyle entübe edilen Kadir İnanır, birkaç gün yoğun bakımda kaldı. Kadir İnanır'dan müjdeli haber geldi. Efsane oyuncunun doktoru, “Bugün itibariyle Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi tamamlandı. Bir sonraki aşamanın servis tedavisi şeklinde olmasına karar verildi." diye konuştu.

Beyninde pıhtı oluşması sonucu hastanede tedavisi devam eden oyuncu Kadir İnanır'dan müjdeli haber geldi. Ümraniye Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, hastanedne yaptığı bir açıklamada Kadir İnanır'ın durumuna ilişkin konuştu. Prof. Dr. Sağlam, açıklamasında “Bugün itibariyle Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi tamamlandı. Bir sonraki aşamanın servis tedavisi şeklinde olmasına karar verildi. Tedavisi nöroloji bölümümüzde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumunda flaş gelişme

Prof. Dr. Sağlam, konuşmasına şöyle devam etti: “İyileşme süreci devam ediyor. Sevdiklerine daha rahat bir ortamda kavuşabilecektir. Mümkün olan her yerde ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Kurtarma sürecine girecektir. Bildiğiniz gibi rehabilitasyon uzun bir süreçtir. Bazen birkaç ay sürebilir. Burada geçmiş hastalıkların da etkisi var.

Şimdiye kadar tedavisi çok olumlu geçti. Bugün itibariyle de yoğun bakımdan çıkardık. Beklenmedik bir olumsuz durum yok. Sayın İnanır, her geçen gün ilerleme kaydediyor. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Daha iyi kas gücü, biliş ve genel durum. Diğer hastalıkların tedavisi de tamamlanmak üzere”