Domuz Gribi Yine Hortladı
Türkiye'den 50'den fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan domuz gribi, bu kez de Diyarbakır'da ortaya çıktı. Son zamanlarda Türkiye'de bir çok can alan domuz gribi Türkiye'de yeniden görüldü. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir süre önce domuz gribinin Türkiye'yi terkettiği yönde bir açıklama yapmış vatandaşlar derin bir nefes almıştı. Domuz gribi Türkiye'de bitmek bilmiyor. Bu kez Diyarbakır'daki bir hastada domuz gribi tespit edildi. Domuz Gribi Bitmek Bilmiyor.. Uzun zamandır domuz gribi ortadan yoktu ancak suriyeliler geldikten sonra domuz gribi tekrardan ortaya çıktı. Vatandaş ise suriyeliler gitsin artık yeter tepkisi ile beraber tepki gösterdi.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir hastadan domuz gribi vakası tespit edilmesi üzerine hastanın tedavi gördüğü kat karantina altına alındı.
Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir hastadan domuz gribi tespit edildi. Hastanın tedavi gördüğü 5. kat karantinaya alınarak tedbirler alındı. Konuyla ilgili DÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, yaptığı açıklamada, hastanede domuz gribi tedavisi gören V.A. isimli bir hastanın olduğunu söyledi.