Cimbom Galatasarayda Şok Kriz Gündemde Çok Konuşulacak!

Cimbom Galatasarayda Şok Kriz Gündemde Çok Konuşulacak!
G.saray İdare Kurulu'nda seçim çekişmesi çıktı, başkan Yarsuvat ile ikinci başkan Yasaman restleşti. Galatasaray'da geçtiğimiz salı günü gerçekleşen idare kurulu toplantısına, Başkan Duygun Yarsuvat ile İkinci Başkan Hamdi Yasaman arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, eski başkan Ünal Aysal'ın kongrede yeniden aday olmayı düşündüğünü söyledi. Ünal Aysal yeniden Galatasaray başkanlığını düşünüyor. Galatasaray'da kongre heyecanı yaklaşıyor. Galatasaray'da geçtiğimiz salı

Son aylarda kamuoyuna verdiği demeçlerde Başkan ile aynı fikirde değilim" diyen Hamdi Yasaman'ın bu tavrı Galatasaray Başkanı'nı kızdırdı. Galatasaray yönetiminde büyük kriz yaşanıyor. Başkan Duygun Yarsuvat ile ikinci başkan Hamdi Yasaman arasında ipler iyice gerildi. Galatasaray yönetiminde büyük kriz sonucunda Duygun Yarsuvat Hamdi Yasaman'a "hemen istifa mektubunu yaz" dedi. Son aylarda kamuoyuna verdiği demeçlerde Başkan ile aynı fikirde değilim diyen Hamdi Yasaman'ın bu tavrı Galatasaray Başkanı'nı kızdırdı. Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimleri öncesi Ünal Aysal hakkında önemli tüyolar verdi.

Son aylarda kamuoyuna verdiği demeçlerde Başkan ile aynı fikirde değilim" diyen Hamdi Yasaman'ın bu tavrı Galatasaray Başkanı'nı kızdırdı. TFF'ye yapılan itiraz, Fenerbahçe derbisi öncesindeki zıt demeçler ve ibra oylaması ile alakalı görüşlerinde Yarsuvat'ın aksi fikir bildiren Hamdi Yasaman, toplantıda Başkan Duygun Yarsuvat'ın tepkisi ile karşılaştı.

 

İpler gerildi

Geçtiğimiz hafta Sportif AŞ toplantısında da Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile tartışan Yasaman, bu ikiliye, "Fatih Terim, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak... Galatasaray'ı siz bu hale getirdiniz" diye çıkıştı. Albayrak ve Dürüst de, Yasaman'a "2 sene üst üste şampiyon olduk. O takıma transfer yapmasak ne olurdu? Şampiyonlar Ligi gelirleri ve başarılar nasıl geliyor" diye tepki gösterdi. Yasaman, salı günkü yönetim kurulu toplantısında da muhalif görüşlerini aktarınca başkan Yarsuvat ile arasında gerilim yaşandı. Duygun Yarsuvat "Sürekli 'Başkan ile aynı görüşte değilim' diyorsun. Medyaya demeçler veriyorsun. Madem öyle, madem benimle aynı görüşte değilsin istifa et. Hemen istifa mektubunu yaz" dedi.