O Ezeli Rakip IŞİD'in Tehditine Maruz Kalmış Peki Neden?

O Ezeli Rakip IŞİD'in Tehditine Maruz Kalmış Peki Neden?
Eurocup'ta Karşıyaka ile İzmir'de karşılaşacak Gran Canaria Kulübü, terörörgütü IŞİD'in tehditleri üzerine Büyükelçilik ve polise başvurudabulundu. Kulüp ayrıca twitter hesabı üzerindende konu ile ilgili açıklama yaptı. Basketbol Eurocup çeyrekfinali rövanşındaçarşambagünü İzmir'de Karşıyaka ilekarşılaşacak Gran Canaria Kulübü, IŞİD militanları fotoğraflarıylagönderilen ölümtehditleri üzerine,büyükelçilik ve polise başvurdu. EUROCUP çeyrek finalrövanşında Gran Canaria, yeterli güvenliktedbirleri alınmadığı

Eurocup'ta Karşıyaka ile İzmir'de karşılaşacak Gran Canaria Kulübü, terör örgütü IŞİD'in tehditleri üzerine Büyükelçilik ve polise başvuruda bulundu. Kulüp ayrıca twitter hesabı üzerinden de konu ile ilgili açıklama yaptı. Basketbol Eurocup çeyrek finali rövanşında çarşamba günü İzmir'de Karşıyaka ile karşılaşacak Gran Canaria Kulübü, IŞİD militanları fotoğraflarıyla gönderilen ölüm tehditleri üzerine, büyükelçilik ve polise başvurdu. EUROCUP çeyrek final rövanşında Gran Canaria, yeterli güvenlik tedbirleri alınmadığı takdirde İzmir'e gelmeyeceklerini belirtti. Eurocup'taki temsilcimiz Pınar Karşıyaka'nın rakibi Gran Canaria, İzmir'de oynanacak rövanş maçı öncesi şok bir başvuruda bulundu.

Eurocup çeyrek final rövanş maçında 25 Mart Çarşamba günü Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak Herbalife Gran Canaria, kupa direktörlüğüne başvurarak 48 saat içinde yeterli güvenlik tedbirleri alınmadığı takdirde İzmir'e gelmeyeceklerini bildirdi.

 

İspanyol Kanarya Adaları temsilcisi karara gerekçe olarak Karşıyakalı bazı taraftarların sosyal paylaşım sitesi Twitter'da oyuncularına yönelik yaptığı tehditleri gösterdi. Emniyet ve İspanyol Büyükelçiliği'nden önlem alınmasını isteyen kulüp yönetimi, Twitter'daki tehditleri de kulübün internet sitesinden paylaştı.

 

Oyuncuları hedef alan tweetlerde Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) yaptığı eylemlerden görüntüye yer verilirken, maçı kaybetmemeleri halinde ailelerinin öldürüleceği tehdidinde bulunuldu. Karşıyaka yönetimi Canaria cephesinden gelen istek üzerine Eurocup yönetimiyle temasa geçti. İspanyol temsilcisi 18 Mart'taki ilk maçı sahasında 76-66 kazanmıştı.