Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle'de oturanlar önlemini alsın! Tüm gün devam edeceği duyuruldu

Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle'de oturanlar önlemini alsın! Tüm gün devam edeceği duyuruldu
Ankara'da planlı elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (BAŞKENTEDAŞ), 25 Ağustos tarihinde Ankara'nın çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Bu kesintilerin, bakım ve güncelleme çalışmaları amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Ankara'nın farklı bölgelerindeki kesintilerin süresi ilçelere göre farklılık gösterecek. Kesinti süreleri ilgili ekipler tarafından maksimum düzeyde kısaltılmaya çalışılsa da, elektrik altyapısının iyileştirilmesi ve güvenliğinin sağlanması amacıyla gerekli görülen bu çalışmaların 25 Ağustos günü yapılacağı belirtildi.

ankara elektrik kesintisi

Elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler arasında Keçiören de bulunuyor. Keçiören ve diğer ilçelerdeki kesinti hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, resmi BAŞKENTEDAŞ internet sitesini ziyaret edebilirler.

Ankara'nın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeleri ve kesinti süreleri hakkında daha fazla detay BAŞKENTEDAŞ resmi web sitesinde yer alıyor. Elektrik kesintisi sırasında vatandaşların mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alınması ve kesinti süresinin en aza indirilmesi amaçlanıyor. 

Elektrik kesintinizin ne zaman sona ereceğini BU LİNKTEKİ SORGULAMA EKRANIndan öğrenebilirsiniz. 

Türkiye