Acun Ilıcalı'dan şaşırtan Hasan Can Kaya itirafı

Acun Ilıcalı'dan şaşırtan Hasan Can Kaya itirafı
Acun Ilıcalı, TV100'de yayınlanan "Candaş Tolga Işık'la az önce konuştum" programında yaptığı açıklamasında, kendisi ile uzun süre birlikte çalıştığı Hasan Can Kaya arasında paradan çok daha önemli bir bağ olduğunu belirterek, "Hasan Can'a 1 verirsek 4-5 teklif ettiler. Ama o gitmedi ve 'Acun kardeşimle yürüyorum' dedi" ifadelerini kullanarak önemli bir itirafta bulundu.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, "Candaş Tolga Işık'la az önce konuştum" adlı programa katıldı ve burada önemli itiraflarda bulundu. Bir süredir Hasan Can Kaya ile çalışan Ilıcalı, Kaya ile arasında paradan çok daha önemli bağ olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Hasan Can'a 1 verdik, 4-5 veriyorlar. Ama ayrılmadı. O, 'Acun kardeşimle yürüyorum' şeklinde yanıt verdi." dedi.

YouTube kanalı için hazırlanan "Konuşanlar" programı sayesinde büyük bir hayran kitlesinin ilgisini çeken Hasan Can Kaya, bir süredir de Exxen platformunda şovunun yapımcılığını üstleniyor. Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı ise, Candaş Tolga Işık'la yaptığı konuşmasında Hasan Can Kaya ile birlikte Feyyaz Yiğit hakkında da çok konuşulacak bir itirafını söyledi. Acun Ilıcalı, iki ünlü ismin yüksek teklifler aldığını ancak kabul etmediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Acun Ilıcalı'dan şaşırtan Hasan Can Kaya itirafı

“Hasan Can'ın çalışmasını 3 dakika izledikten sonra onunla buluştum. O günden beri birlikteyiz. Hasan Can'a öyle teklifler geldi ki... Bahsedilen tutarı sıradan matematikle belirleyemezsiniz. Hasan Can'a 1 verirsek 4-5 teklif ediyorlar. Biliyor musunuz ne dedi: 'Acun abiyle birlikte yürüdüm. Ben de bu teklifleri değerlendirmiyorum' dedi.

“FON SAĞLANIYOR…”

Aynı şey Feyyaz Yiğit için de geçerlidir. Burada önemli olan aslında para değil, siz kazanıyorsunuz. Ben bu iki kıymetli insanla ilişki kurmayı başardım... Verilen paranın miktarına şaşırdım, asla insanları zorlamam. Bu durum aramızda maneviyatın olduğunun kanıtıdır. Dünya genelinde en büyük test ise paradır"