İnci Taneleri dizisine Ramazan ayarı

İnci Taneleri dizisine Ramazan ayarı
Kanal D'nin kısa sürede gündeme gelen dizisi İnci Taneleri'nden Ramazan ayına özel karar geldi. Başrollerinde Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı dizide pavyon sahneleri damga vururken yeni düzenleme dikkatleri çekti.

Ekranların sevilen yapımı İnci Taneleri'nden Ramazan'a özel değişikliğe gidildi. Dilber karakterinin pavyon danslarına ara verileceği ve yeni bölümde hiç pavyon sahnesi olmayacağı açıklandı.

İnci Taneleri her hafta Perşembe günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşurken bu akşam yeni bölüm için nefesler tutuldu. BKM imzalı dizide Dilber karakteri pavyondaki fenomen danslarıyla bilinirken Ramazan ayında bu sahnelere ara verileceği açıklandı. Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de yazdığı dizinin yeni bölümlerinde pavyon sahnesi yer almayacak.
inci taneleri dilber
Fenomen dizinin yeni bölümünde Dilber'in hedefi belalı kocası Zahir'den kurtulmak olurken bunun için çalışmalar yapmaktadır. Azem ise oğlu cihan ile arasında diyaloglar kurmak için fırsat ararken Cihan'ın kafasındaki karışıklıkların nedeni olacak. Azem, Piraye'nin ailesiyle beraber aynı yerde çalışması reddederken bunun üzerine Piraye, Azem'e reddemeyecei teklifler sunuldu.