Atatürk filminin tüyleri diken diken eden fragmanı! İzleyenler gözyaşlarına hakim olamadı

Atatürk filminin tüyleri diken diken eden fragmanı! İzleyenler gözyaşlarına hakim olamadı
Yayımlanmasına izin verilmeyen Atatürk dizisinin başrolü Aras Bulut İynemli'den ilk fragman geldi! İşte başrolün yaptığı açıklama...

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği Atatürk dizisi, Disney Plus platformundaki yayınının durdurulmasının ardından yeni yapım planlarıyla gündeme geldi. Dizinin başarılı oyuncusu, duygusal bir fragmanla bu süreçteki duygularını ve projenin devam edeceği haberi iletti.

Disney Plus platformu, ABD Ermeni Ulusal Komitesi'nin provokatif paylaşımlarının etkisiyle Atatürk dizisinin yayınını durdurma kararı almıştı. Ancak bu durum, projenin sona erdiği anlamına gelmiyor. Aras Bulut İynemli, sosyal medya hesabından paylaştığı dokunaklı bir fragmanla dizinin devam edeceğini müjdeledi.

atatürk dizisi fragmanı

Fragmanda "1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…" sözleriyle duygularını ifade etti.

Dizinin yeni yapım planları ise oldukça heyecan verici. Dizi, yayın haklarını Disney Plus'tan alarak farklı bir yol izleyecek. Yapımcılar, dizinin ayrı ayrı üç farklı yapım olarak hayranlarıyla buluşacağını açıkladı. Bunlar arasında öncelikle FOX TV'de ekranlara gelecek olan dizi, ardından iki ayrı sinema filmi şeklinde seyirciyle buluşacak.

atatürk dizisi fragmanı

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisi, farklı platformlarda ve farklı formatlarda izleyicilerle buluşarak Atatürk'ün hayatını anlatma ve fikirlerini yansıtma misyonunu sürdürecek. Bu yeni yapım planları, projenin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak Atatürk'ün anısını canlı tutmaya devam edeceğe benziyor.