Dilan Polat'tan kahreden haber geldi! Gözyaşları içinde açıkladılar

Dilan Polat'tan kahreden haber geldi! Gözyaşları içinde açıkladılar
Hakkındaki iddialar nedeniyle zor günlerden geçen Dilan Polat, lupus hastası olduğunu söyleyince gözyaşı döktü. Dayanılmaz ağrılar çektiğini belirten Polat, bu hastalığın tedavisinin de bulunmadığını anlattı.

Geçtiğimiz hafta eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama, aynı zamanda da vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla suçlanan Dilan Polat'a lupus teşhisi konuldu. Hastalığını gözyaşları içinde anlatan fenomen isim, tedavisinin olmadığını, dayanılmaz acılara katlanmak zorunda kaldığını söyledi.

“Ağrıdan dolayı yürüyemiyorum”

Test sonuçlarını Instagram hesabı üzerinden paylaşan Dilan Polat, şunları söyledi: “Lupus pozitif olduğumu öğrendim. Kendimi hasta hissettiğimi biliyorum. Kortizon ve düzenli testlere ihtiyacım var. Gidecek uzun bir yolum var. “Allahım bana yardım et, ağrıdan yürüyemiyorum”

Dilan Polat'tan kahreden haber

“TEDAVİ EDİLEBİLİR BİR HASTALIK DEĞİLDİR”

Daha sonra ağlayarak fotoğrafını paylaşan Polat, paylaşımında "Kelebek gibi bir kalbim var" dedi. Vücudumda da kelebek hastalığının başladığı ortaya çıktı. Bunu ağrılarımdan biliyorum ve ara sıra böbreklerime vuran ağrılar beni rahatsız etmeye başlıyor. İnsan sağlığı ne kadar önemli? Stres ve üzüntü vücudumuz için büyük bir sorundur. Size stres yapmayın demeyeceğim çünkü bunun sizin kontrolünüz dışında olduğunu biliyorum fakat izi bu noktaya getiren herkesi Allah'a emanet edin. Tanrı büyüktür. Bu tedavi edilebilir bir hastalık değil, ancak önlenebilirler. Yaşam boyu vücudun içinde. Şimdi kafam çok karıştı, bedenim ağrıyor, çok acıyor, acıya dayanamıyorum. Umarım kontrol altına alınır, ağrılarım geçer. Kendinize iyi bakın, sağlıklı kalın dedi.

Dilan Polat'tan kahreden haber

LUPUS NEDİR?

Yaygın olarak kelebek hastalığı şeklinde bilinen Lupus, yüzde kelebek şeklinde bazı kırmızı döküntülerle kendini gösteren kalıtsal bir romatizmal hastalıktır.