Hadise'nin savaş açtığı yorumcular hakkında karar çıktı! Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil şimdi yandı

Hadise'nin savaş açtığı yorumcular hakkında karar çıktı! Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil şimdi yandı
Magazin programı olan Söylemezsem Olmaz 'da Hadise ve Rezza Zarraf ilişki yaşadığı iddialarına karşılık Hadise'den hukuki süreç başlatıldı. Mahkeme sonucunda sunucular hakkında karar belli oldu.

Hadise ve rezza Zarrab ilişkisi olduğuna dair yorumlarda bulunan Söylemezsem Olmaz sunucuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'i mahkemeye veren Hadise durum karşısında suskunluğunu bozdu.

Hadise’nin avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu bu iddiaların müvekkilinin onur ve saygınlığını zedelediği iddiasıyla yorumcular ve programa 50 bin TL manevi tazminat davası açılarak soruşturma başlatıldı. Dava dilekçesinde Bircan Bali, Harutyan Dalga olarak da bilinen Arto ve Seren Serengil, davalı kanalda yayınlanan programda, her gün müvekkilin kişisel haklarına saldırıda bulunarak Reza Zarrab ile olan iddia eden davalılar, ellerinde iddialarını destekleyen deliller olduğunu belirterek bu delilleri kamuya açıklayacaklarına dair tehditlerde bulundu.

hadise

Mahkemeden sonuç gelirken üç sunucu televizyon programı sunucusu için toplamda 20 bin TL manevi tazminat ödemelerine dair karar alındığı bilgisi verildi.