Mehmet Ali Erbil 26'lık sevgilisiyle gecelerde!

Mehmet Ali Erbil 26'lık sevgilisiyle gecelerde!
Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la gece hayatına son hız devam ediyor. Kendinden 40 yaş küçük kız arkadaşıyla birlikte Bursa'da bir mekanda görüntülenen Erbil, burada sahneye davet edildiğinde "Artık yaşlandım" diyerek yanıt verdi.

Mehmet Ali Erbil, bir süredir birliktelik yaşadığı kız arkadaşı Gülseren Ceylan ile dikkat çekmeye devam ediyor. Aralarında 40 yaş olan çift, gece eğlencelerinden vazgeçmiyor. Gülseren Ceylan'ın ev istemesi nedeniyle ayrılan çiftin, daha sonra bu kez Bursa'da barıştığı öğrenildi.

Bursa'da eğlence mekanına sevgilisiyle giden Mehmet Ali Erbil, burada sahneye davet edilince Erbil, "Artık yaşlandım" şeklinde yanıt vererek daveti geri çevirdi. Ancak Bursalı hayranlarının çok fazla ısrara etmesi üzerine sahneye çıkan ünlü şovmen “Benim bir parçam Bursalıyım. Fatih Ürek'in halası sayılırım." diyerek izleyenleri güldürdü.

Mehmet Ali Erbil 26'lık sevgilisiyle gecelerde

"MEHMET ALİ ERBİL'İN TÜM KRİTERLERİNE UYUYORUM"

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gürselen Ceylan'ın 26 yaşında olduğu bilinirken bir dergiye telefonla konuşan Gürselen Ceylan şunları söyledi: Mehmet Ali Erbil ve tüm ailesiyle ciddi bir yoldayız. Mari'yi tanıyan herkes ona neden hayran olduğumu biliyor. Bu durumun parayla hiçbir ilgisi yoktur. Onunla çok mutluyum. "Hayatımda hiç olmadığım kadar çok mutluyum ve kimsenin ne şekilde konuştuğu umurumda değil" 

Mehmet Ali Erbil 26'lık sevgilisiyle gecelerde