Merve Dizdar'dan büyük gaf! Kankası Ezgi Mola'dan önce açıkladı: Tüm tepkiyi topladı

Merve Dizdar'dan büyük gaf! Kankası Ezgi Mola'dan önce açıkladı: Tüm tepkiyi topladı
Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın bebeğinin adını medya önünde açıkladı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Afife Tiyatro Ödülleri'nde, Dizdar’ın verdiği demeçte, mutlu haberi "Can bizim canımız olacak" sözleriyle paylaştı.

 

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, dün akşam düzenlenen 25. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğiyle ilgili konuşurken bebeğin adını ağzından kaçırdı. Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'ndaki başarısıyla tanınan ve şu sıralar Ömer ve Magarsus dizilerindeki performansıyla dikkat çeken bir oyuncudur. Ödül töreni öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Dizdar, hamile olan Ezgi Mola'nın bebeğine Can adını vereceklerini açıkladı. İşte detaylar...

Ezgi Mola Merve Dizdar

ÜNLÜ OYUNCU DİZDAR'DAN BEBEK İSMİ GAFI

Röportajında teyzeliği için duyduğu mutluluğu paylaşan Merve Dizdar, arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliği karşısında büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti. "Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birinin bu sürecine tanıklık ediyorum. Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekleme sürecindeyiz, az kaldı. Can, bizim canımız olacak. Bize verilebilecek en büyük hediye. Etrafında onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak, ama kimin koyduğunu Ezgi'ye sorun" şeklinde konuştu. İşte diğer ayrıntılar...

Ezgi Mola Merve Dizdar

Merve Dizdar'ın ağzından kaçan bu bilgi, basında büyük yankı uyandırdı ve Ezgi Mola'nın bebeğinin adının Can olacağı haberi geniş kitleler tarafından paylaşıldı. Dizdar, teyzelik duygularını ve arkadaşının mutluluğunu samimi bir şekilde ifade ederken, bu beklenmedik sürpriz anıyla sevenleriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'ndaki başarıları ve şu sıralar rol aldığı Ömer ve Magarsus dizilerindeki performansıyla dikkat çeken bir isimdir. Dün akşam düzenlenen Afife Tiyatro Ödülleri'ne katılan Dizdar, basın mensuplarıyla yapılan söyleşide, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliği hakkında konuştu. Merve Dizdar, arkadaşı Mola'nın bebeğine Can adını vereceklerini açıkladı. Oyuncu, bu güzel habeyi basınla paylaşarak sevinçlerini izleyicileriyle paylaştı.