Poyraz Karayel'in minik Sinan'ı Ata Berk Mutlu kocaman delikanlı oldu! Eski haliyle alakası yok

Poyraz Karayel'in minik Sinan'ı Ata Berk Mutlu kocaman delikanlı oldu! Eski haliyle alakası yok
Poyraz Karayel'in minik oyuncusu Ata Berk Mutlu büyüdü! Yıllar sonra değişimiyle hayranları şaşırttı. Genç delikanlının son hali beğeni topladı. İşte Mutlu'nun son hali...

Türk televizyon tarihinde unutulmaz yapımlardan biri olan Poyraz Karayel, ekranlarda izleyicilere fırtına gibi esmişti. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gibi ünlü isimlerin başrolleri paylaştığı dizi, hala tekrar bölümleriyle izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarıyor. Ancak dizinin minik oyuncusu Ata Berk Mutlu, yıllar içinde büyük bir değişim geçirerek kocaman bir delikanlıya dönüştü.

Dizide Sinan Karayel karakterine hayat veren Ata Berk Mutlu, sevimli halleri ve oyunculuk performansıyla akıllara kazınmıştı. Ancak zaman hızla ilerledi ve Mutlu'nun son hali hayranlarını şaşırttı. Minik oyuncu artık genç bir delikanlı olmuştu ve bu değişim takdirle karşılandı.

ATA BERK MUTLU'NUN SON HALİ

1

Poyraz Karayel dizisinin diğer oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, yeni projelerde kendilerine yer bulurken, Ata Berk Mutlu'nun ne yaptığı merak konusuydu. Görünüşe göre oyunculuk kariyerine devam etmese de, hayranları onun yaşadığı değişimi takip etmeye devam ediyor.