Şarkıcı Emir Can İğrek'ten şaşkına çeviren yatak odası itirafı! Hayranları kulaklarına inanamadı

Şarkıcı Emir Can İğrek'ten şaşkına çeviren yatak odası itirafı! Hayranları kulaklarına inanamadı
Emir Can İğrek seks hayatını anlattı, hayranları şoka girdi. Hayranları şokta, işte ayrıntılar...

Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek, Ala Tokel'in YouTube programı 'Şurda Biz Bizeyiz'de sıradışı açıklamalarda bulunarak hayranlarını şaşırttı. İğrek, özel hayatına ve cinsel yaşamına dair çarpıcı detayları paylaştı.

İrem Yalçınkaya'dan ayrıldıktan sonra gelen skandal haberlerle gündeme gelen Emir Can İğrek, ünlü isimlerden nude fotoğraflar aldığını itiraf etti. Ancak, bu fotoğrafların kendisinde güvende olduğunu vurguladı.

Emir Can İğrek, Özel Hayatı

Ala Tokel'in "Aşk adamı gibisin" yorumuna karşılık veren İğrek, ilişkisi olduğu zaman aşk adamı olduğunu, ilişkisi olmadığı dönemlerde ise aşk adamı olmadığını söyledi. İğrek, ilişki arayışında olmadığını da ekledi.

Şarkılarından biri olan "Bir saman sarısı bir duman karası" şarkısının sözlerini hatırlatan Tokel, bazı kişilerin Emir Can İğrek'i 'aşk adamı' olarak tanımladığını, bazılarının ise 'grup seks düşkünü' olarak nitelendirdiğini dile getirdi. İğrek ise grup seks düşkünü olmadığını kesin bir dille belirtti.

emir can iğrek seks hayatını anlattı

Seks hayatının sorunsuz olduğunu ifade eden İğrek, geçmiş yıllarda uykusunda çekilen bir videosuyla ilgili de konuştu. Bu olayın kendisini çok sinirlendirdiğini açıkladı.

Emir Can İğrek'in bu çarpıcı açıklamaları, hayranlarını ve medyayı şaşırtırken, ünlü şarkıcının özel hayatı hakkında yeni tartışmaların başlamasına neden oldu.