Sosyal medya fenomeninin 100 milyon liralık dolandırıcılık hikayesi!

Sosyal medya fenomeninin 100 milyon liralık dolandırıcılık hikayesi!
Ünlü fenomen çiftlerden Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun dolandırıcılık iddiaları sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Çiftin, kim oldukları ve meslekleri ile ilgili araştırmalar yapılıyor. İşte; Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bilinenler..

Sosyal medyada fenomen olan Kıvanç Talu ile Beril Talu, geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiaları ile gündeme geldiler. Özellikle Instagram'da ünlü olan "Var Böyle Tipler" kanalının sahibi olan çift, dolandırıcılık suçlamaları nedeniyle merak konusu haline geldi. Pek çok kişi Kıvanç Talu ile eşinin kim olduğunu araştırmaya başladılar.

Kıvanç Talu ve Beril Talu

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu sosyal ağlarda yükselen isimler olarak biliniyor. Ancak son zamanlarda dolandırıcılık iddialarından dolayı kamuoyunun dikkatini çekti. İkili, faaliyetleri ne olursa olsun şu sıralar dolandırıcılık iddialarıyla manşetlere çıkıyor. Talu çifvti hakkında yaşları ve mesleklerine ilişkin bilgiler ise henüz netlik kazanmadığı görüldü.

KIVANÇ TALU KİMDİR?

KIVANÇ TALU KİMDİR

1988 yılında Ankara'da dünyay gelen Kıvanç Talu, Var Böyle Tipler" adını verdiği kısa ve esprili videolarla tanınıyor. Gazi Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitiren ve 2007 yılında metin yazarı olarak iş hayatına atılan Kıvanç Talu, aha sonra çeşitli şirketlerde kariyerine devam etti. 2016 yılında kreatif direktörlük görevinden ayrılarak oyunculuk, seslendirme sanatçılığı ve sosyal ağ alanlarında ayrı çalışmalar yaptı. Ayrıca 2015 yılından bu güne kadar da 'Var Böyle Tipler' adını verdiği Instagram sayfasını yönetiyor.