Ünlü oyuncu Barış Kılıç hakkında inanılmaz iddia: Yıllar önce Gamze Özçelik ile...

Ünlü oyuncu Barış Kılıç hakkında inanılmaz iddia: Yıllar önce Gamze Özçelik ile...
Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i resmen ateş püskürdü! Gamze Özçelik ile ilgili iddialara böyle yanıt verdi! Tüm detaylar haberimizde.

Kızılcık Şerbeti dizisiyle gündeme gelen Barış Kılıç karakteri seneler önce Gamze Özçelik ile ilgili gündeme gelen iddialara tekrar ateş püskürdü! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BARIŞ KILIÇ ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç Gamze Özçelik ile ilgili iddialara ateş püskürdü. 2000'li senelerde Gökhan Demirkol ve Gamze Özçelik'in tecavüz ve kaset skandalı ile ilgili görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç olduğu iddia edilmişti ancak Gökhan Demirkol mahkemede üçüncü kişi olup olmadığı ile ilgili sorulara görüntüleri kendinin çektiğini söylemişti. 

barış kılıç sosyal medyadan ateş püskürdü

Bazı hesaplar ise Barış Kılıç ile ilgili tekrar yeni iddialar gündeme getirerek Kızılcık Şerbeti dizisinin izlenmemesi ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Barış Kılıç iddialarla ilgili şu paylaşımları yaptı; 'Bir gazetenin magazin ekibi yalan haberlerden yola çıkıp hakkımda iğrenç iftiralarda bulunmaya başladı. Herkesle yargı önünde hesaplaşacağım. Israrla anlamak istemeyen herkese söylüyorum, bu iddiaların hiçbiri doğru değil. Yalan haber. Bilmeden insanlara iftira atıyorsunuz, yazık.'