Konya’da ağaca çarpan otomobil 3 kişiye mezar oldu!

Konya’da ağaca çarpan otomobil 3 kişiye mezar oldu!
Konya'nın Ilgın ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil ağaca çarptı. Bu korkunç kazada İsa, Gülhan ve Murat Özburun isimli vatandaşlar hayatını kaybederken yaralanan 2 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.

Konya - Ilgın karayolunda katliam gibi bir kaza meydana geldi. İlçe çıkışındaki hayvan pazarı bölgesindeki yolda meydana gelen trafik kazasında, İsa Özburun'un kullandığı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarına savruldu. Yolun kenarındaki ağaca hızla çarpan otomobil hurdaya döndü.

Konya’da ağaca çarpan otomobil 3 kişiye mezar oldu!

Kazayı gören çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdiler. Bölgeye gelen ekipler sürücü 43 yaşındaki İsa Özburun ile yan koltukta oturan 43 yaşındaki Gülhan Özburun'un hayatlarını kaybettiklerini belirlediler. Arka koltukta oturan 19 yaşındaki Murat Özburun'un da yaşamını yitirdiği tespit edilirken kazadan yaralı olarak kurtulan Tuğba Nur Özburun ile Rabia Özburun'un ilk müdahalelerini olay yerinde yapan sağlık ekipleri yaralıları hemen ambulansa alarak hastaneye kaldırdılar. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.