76 yaşındaki ünlü oyuncu 22 yıllık aşkıyla bir hafta önce evlenmiş!

76 yaşındaki ünlü oyuncu 22 yıllık aşkıyla bir hafta önce evlenmiş!
Şu an Ömer adlı televizyon dizisinde Nezahat karakteriyle ekranlarda boy gösteren Zerrin Sümer, 22 yıl süren özel bir ilişkiyi sır olarak sakladığını, sadece 8 ay önce evlendiklerini paylaştı. Oyuncu, yaşları birbirine yakın olan çiftin uzun yıllardır aynı evi paylaştığını ve bir gün "Acaba evlenelim mi?" şeklinde spontane bir öneriyle evlilik kararını aldıklarını anlattı.

Ünlü tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Zerrin Sümer, şu sıralar "Ömer" dizisindeki Nezahat karakteriyle ekranlarda boy gösterirken, sürpriz bir evlilik açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. 78 yaşındaki deneyimli oyuncu, 22 yıldır gözlerden uzak bir ilişki yaşadığı partneriyle sadece 8 ay önce evlendiğini duyurdu.

Zerrin Sümer, yaşlarının birbirine yakın olduğunu, uzun yıllardır aynı evde yaşadıklarını belirtirken, evlilik kararını aldıkları anı şu sözlerle anlattı: "Benzer yaşlardayız ve 22 yıldır aynı evi paylaşıyoruz. Bir gün, sohbet ederken ansızın 'Belki de evlenmeliyiz' dedi ve ben de bu fikre olumlu yanıt verdim." Uzun süren bir ilişkinin ardından gelen bu evlilik kararı, sevenleri arasında şaşkınlık yaratırken, romantik açıklama medyada büyük bir ilgiyle karşılandı. Zerrin Sümer'in evlilik haberleri, kariyeri ve kişisel hayatı hakkında meraklı olan takipçiler arasında büyük bir konuşma konusu haline geldi.

zerrin sümer

Ünlü 78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer, konuk olduğu Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu bir programıda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Zerrin Sümer, 22 yıldır gözlerden uzak bir ilişki yaşadığını ve bu ilişkinin sadece 8 ay önce evliliğe dönüştüğünü açıkladı.

Oyuncu, evlilik kararını gizli tuttuğunu dile getirerek, "7-8 ay önce evlendim. Kimsenin haberi olmadı çünkü bu tür şeyleri genellikle paylaşmam" diye konuştu. Zerrin Sümer, evlilik kararını verirken yıllar önce İstanbul'da yaşadığı zorlu bir geceyi hatırladığını ve o dönemde "Belki hayatıma biri girmeli" dediğini belirtti.Oğlunun ise "Olur anne ama evlenme. Nikah kıyma ama kimden hoşlanıyorsan onunla birlikte ol" dediğini anlattı. Bu özel açıklama, oyuncunun hayatındaki bu önemli değişikliği ve ilişkisini nasıl evliliğe dönüştürdüğünü anlatan samimi bir itiraftı.

zerrin sümer

Ünlü oyuncu Zerrin Sümer, katıldığı "360 Derece" programında, 78 yaşında olmasına rağmen evliliğe adım attığı 8 aylık bir ilişkisinin olduğunu itiraf etti. Oyuncu, bu ilişkinin detaylarını ve evlenme aşamasını anlattı.

Zerrin Sümer, yıllar önce İstanbul'da yaşadığı unutulmaz bir geceyi anımsayarak, bu deneyimin onun hayatında yeni bir başlangıca yol açtığını paylaştı. O gece yaşadığı hastalığı ve telefona dahi gidememe hikayesini anlatan Sümer, "O zamanlar telefonlar da yaygın değildi. Kendime 'Bu böyle gitmeyecek' dedim. Oğluma dönüp 'Galiba hayatıma birini sokmam gerekiyor' dedim. O da, 'Tabii anne, ama evlenme. Nikah kıyma, sadece kimden hoşlanıyorsan onunla birlikte ol' dedi. Sonrasında gerçekten hayatıma yeni birini sokmak için çaba harcadım" sözleriyle duygularını ifade etti.

Zerrin Sümer, 7-8 ay önce evlendiğini belirtirken, evlilik teklifini eşinin yaptığını söyledi. "Aynı yaşlardayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Konuşurken bir anda 'Biz seninle evlensek ya' dedi. Ben de olur dedim" diyen Sümer, ilişkisinin nasıl evliliğe dönüştüğünü samimi bir şekilde paylaştı.

Oyuncu, ayrıca ilk eşiyle 15 yıl evli kaldığını ve ayrılık sebebinin eşinin bir başkasına aşık olması olduğunu açıkladı. Başlangıçta eşinin boşanmak istemediğini ancak boşanma dilekçesini 9 ay sonra verdiğini dile getirdi. Bu açıklamalar, Zerrin Sümer'in 8 aylık evliliği ve hayatındaki dönüşüme olan yolculuğunu içeren samimi bir portreyi sunuyor.