Alerjik hastalıkla mücadele eden Ece Seçkin'den sağlık durumu hakkında önemli itiraf!

Alerjik hastalıkla mücadele eden Ece Seçkin'den sağlık durumu hakkında önemli itiraf!
Ece Seçkin, uzunca bir süredir muzdarip olduğu idiyopatik alerjilerden bahsetti.

Pop müziğin en iddialı isimlerinden birisi olan Ece Seçkin, önceki gün İstanbul'da sahne aldı.

Sahne önünde soruları yanıtlayan Ece Seçkin, "Ben beyaz giyiyorum. Uzun bir aradan sonra İstanbul'daki ilk büyük konserimiz. Uzun provalarımız oldu" diye konuştu. Herhangi bir uğurunun olup olmadığı sorulduğunda Seçkin, "Tabi ki sahnede uğur tılsımı var. Bunu anlatamam, çok garip. Kendimi mutlaka okuyorum ve kesinlikle annemi arayıp onunla konuşacağım." dedi.

Alerjik hastalıkla mücadele eden Ece Seçkin

"ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM"

Bu yaz çok fazla yaz tatili geçirmediğini paylaşan kadın şarkıcı, "Birlikte yaz tatili yapmayalı uzun zaman oldu. Bu yaz uzun bir tatil geçireceğimizi sanmıyorum. Geçen temmuzda bir akşam yemeğe gittik sadece Çağrı geç gelince çok üzüldüm. Bu yıl da aynı olacak gibi görünüyor ama biz tempolu olmayı seviyoruz. Bundan şikayet etmiyoruz, nostalji yaşamak güzel."

Alerjik hastalıkla mücadele eden Ece Seçkin

“İYİ TEDAVİ DOĞRU TEŞHİS”

 Uzun süredir idiyopatik alerjilerle mücadele içinde olan Ece Seçkin, "Sosyal medyada çok fazla yazıyorlar. Elimden geldiği kadar onlara yardımcı olmaya çalışıyorum, yardım etmeye çalışıyorum. vücutlarının fotoğraflarını gönderdiler. Şimdi hastalığım biraz daha iyi. Şu anda çok iyi yapıyorum. Doğru doktorun yanı sıra doğru tedavi ve doğru teşhisin önemli olduğuna inanıyorum."