Cem Adrian'ın ünlü olmadan önceki mesleği ortaya çıktı

Cem Adrian'ın ünlü olmadan önceki mesleği ortaya çıktı
O ünlü tarot falı bakarken keşfedildi. Hangi ünlü tarot falı bakarken keşfedildi? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Cem Adrian piyanist tarafından tarot falı bakarken keşfedildi. O piyanist sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Cem Adrian'ı hangi piyanist keşfetti? Tüm detaylar haberimizde.

O ÜNLÜ TAROT FALI BAKARKEN KEŞFEDİLDİ!

Piyanist Fazıl Say sosyal medya üzerinden şarkıcı Cem Adrian'ı nasıl keşfettiğini açıkladı.FAZIL SAY

Dünyaca tanınan piyanist Fazıl Say Cem Adrian'ı ilk keşfettiğinde daha 23 yaşında ve tarot falı bakarak para kazanan bir genç olduğunu açıkladı. 2004 yılında şarkıcı Demet Sağıroğlu bir demo şarkısını dinlememi rica etti. Bu demoyu dinledim ve gerçekten beni şaşkına çevirdi. Tuhaf mertebede ses ranjı (7oktav) bulunmaktaydı. Farklı şekillerde istediği ses yeteneğini ortaya çıkarabilirdi. Özgün, şiirsel bir ses yeteneğine sahipti. Oldukça yetenekli bir kişiyle karşı karşıya kaldım. Cemi dinlediğim gün buldurttum. 23 yaşında Beyoğlu'nda tarot falı bakarak geçimini sağlıyordu. Tüm demolarını dinledim. O zamanlar bile 100'ün üzerinde şarkıya sahipti. Sadece teorik bilgisi henüz azdı. Bilkent Üniversitesi'nde eğitim vermekteydim. Onu hemen Bilkent'e yatılı olarak aldırdım. İlk ciddi konserlerini 2004- 2005 senelerinde burada verdi. İlk albümü 'Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım'ın yapımcısı oldum. İstanbul'da Babylon'da ilk konseri gerçekleştirdik. Özgün müzikleriyle 20 yılda çok iyi yerlere geldi.