Dilan Polat yapayalnız kaldı: O isim de yanından gidiyor

Dilan Polat yapayalnız kaldı: O isim de yanından gidiyor
Uzun süredir haklarında çıkan kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Çağdaş Çelik, kara para aklama iddiaları delilleriyle ortaya konulursa dosyadan çekileceğini belirtti.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla uzun süredir gündemde. Ancak, avukatları Çağdaş Çelik, bu iddiaların delilleri sunulursa davadan çekileceklerini açıkladı. Polat çifti hakkında yeni iddialar her geçen gün ortaya atılıyor, ve bir zamanlar lüks yaşantılarıyla tanınan çift şimdi bu tür ciddi suçlamalarla karşı karşıya. İşte detaylar...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat,

AVUKATTAN AÇIKLAMA: DAVADAN ÇEKİLİRİM

Avukat Çağdaş Çelik, Sade Vatandaş YouTube kanalına konuk olarak Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Engin Polat'ın kendisine suçlamaların asılsız olduğunu söylediğini aktaran Çelik, "Müvekkillerimin sözlerine güveniyorum ve belgeler sunulana kadar suçlamalara inanmak istemiyorum" şeklinde konuştu. Çelik, dosyadan çekilmek için delillerin sunulmasını bekleyeceğini ifade etti. Polat çiftiyle ilgili yeni gelişmeler ve suçlamalar her geçen gün gündemi meşgul ediyor.