Eda Ece ve Berk Oktay'ın rol arkadaşı cinsiyet değiştirdi!

Eda Ece ve Berk Oktay'ın rol arkadaşı cinsiyet değiştirdi!
Ünlü oyuncu cinsiyet değiştir. Aybike'den Karan'a yolculuk... Haberimizde...

Aybike Esin Tumluer, İlişki Durumu Karışık dizisindeki Gülendam karakteriyle tanınan ünlü bir oyuncudur. Ancak, son halini görenler Aybike Esin'in şaşırtıcı dönüşümü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Geçmiş yıllarda cinsiyetini değiştiren ve ismini Atlas Karan Tumluer olarak değiştiren oyuncu, uzun bir süre sonra tekrar ortaya çıktı. İşte detaylar...

aybike

ÜNLÜ OYUNCUDAN RADİKAL KARAR! CİNSİYETİNİ DEĞİŞTİRDİ

Ünlü oyuncu Aybike Esin Tumluer, "İlişki Durumu Karışık" dizisiyle tanınmıştır. Ancak, 2017 yılında cinsiyet değiştirmesiyle gündeme gelmiştir. O dönemde Aybike Esin adını bırakarak Atlas Karan ismini benimsemiştir. Şimdi ise, Atlas Karan Tumluer olarak bilinmektedir. Bu dönüşüm, son görüntüsüyle herkesi şaşırtmıştır.

aybike esin tumluer

 Tiyatro sahnelerinde de kendini gösteren Atlas Karan Tumluer'in değişimi görenlerin gözlerine inanamayacağı kadar büyük olmuştur. Aybike Esin Tumluer, 1988 doğumlu olup Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuş ve İnternational School of Comic Acting'de drama ve tiyatro oyunculuğu eğitimi almıştır.