Kızıl Goncalar dizisi hakkında inceleme başlatıldı

Kızıl Goncalar dizisi hakkında inceleme başlatıldı
Yayın hayatına yeni başlayan Kızıl Goncalar dizisine inceleme başlatıldı! Detaylar haberimizde.

RTÜK, daha ilk bölümüyle gündeme gelen Kırmızı Goncalar hakkında duyuruda bulundu. RTÜK'ten yapılan duyuruda, "Tüm şikâyetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetiminden sorumlu üst düzey uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadesine yer verildi. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ İNCELENİYOR

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolünde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisi dün akşam ilk bölümüyle Fox ekranlarında izleyiciyle buluştu. RTÜK, ilk bölümüyle birlikte planlanan diziye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "FOX'ta yayınlanan son diziye ilişkin kamuoyundan gelen şikâyet bildirimleri, çağrı merkezimiz aracılığıyla dikkatle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikâyetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetiminden sorumlu en üst makamdaki uzmanlar tarafından incelenmektedir. Kamuoyunun bilgisine."

Kızıl Goncalar Dizisi İnceleniyor

Dizinin bir sahnesinde Kur'an-ı Kerim kursunda bir olay yaşanıyor. Kur'an okuyan çocuklardan biri ayağa kalkıp "Cüneyt Efendi geldi" deyince, çocuktan sorumlu Kur'an öğretmeni ona tokat atarak, "Kur'an'ı nasıl bölersiniz, sadakallahülazim demeden mi ayağa kalkıyorsun?” diyor. Bu sahneye devam ederek şöyle diyor: "Cüneyt Efendi'den sana ne? Cüneyt Efendi sizin yaşıtınız mı terbiyesiz ahlaksız! Bu süre içerisinde dışarı çıkmanız ve abdest almanız yasaktır!" diye çocuklara bağırmakta.