MasterChef'te beklenmeyen veda! O isim gitmesin diye kendini yaktı

MasterChef'te beklenmeyen veda! O isim gitmesin diye kendini yaktı
MasterChef heyeanı son hızıyla devam ederken elenen isim herkesi şaşırttı! Tüm detaylar haberimizde.

MasterChef All Star heyecanı yakından takip ediliyor. Yarışmadan elenen isim herkesi şoke etti! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE HAFTANIN ELENEN İSMİ

MasterChef Türkiye All Star yarışması son hızıyla devam ederken bu hafta Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin, Tanya eleme potasındaydı. Yarışma esnasında Metin, Esra, Tahsin ve Tanya2nın jelleri karıştı! Sergen uyardıktan sonra şefler harekete geçti ve yarışmacıların tabakları kontrol edildi. Durum kameralardan da tespit edilemedi ve yarışmacılar ellerindeki jellerle çalışmaya devam etti. 

bu haftanın elenen ismi metin oldu

Yarışma sonunda diğer yarışmacıların haklarının yenmemesi için Metin ve Tanya'nın tabağı değerlendirilmedi. İkinci etapta potadaki isimler Mehmet Şef'in anlattığı Denizden Kelebek Etkisi isimli tabağı yapmak için yarıştı. Yarışma sonrasında Metin ve Tanya son ikiye kaldı. Mehmet Şef'in sunduğu tabağı daha az başarılı yaptığı belirlenen son senenin şampiyonu Metin yarışmaya veda etti. Kendi döneminde Kıvanç ile finale kalan Metin Yavuz yarışmanın şampiyonu olmuştu.