Mesut Yar ekranlara veda etti: Belediye başkanlığı için ter dökecek

Mesut Yar ekranlara veda etti: Belediye başkanlığı için ter dökecek
Ünlü gazeteci Mesut Yar, Sözcü TV'de sunduğu 'Sabahın Sözcüsü' programıyla ekranlara veda etme kararı aldı. Yar, beklenmedik bir hamleyle yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasete atılma kararı alarak izleyicilerine sürpriz bir veda yaşattı. İşte detaylar...

Eylül ayından itibaren Sözcü TV'de izleyicilerle buluşan deneyimli gazeteci ve sunucu Mesut Yar, beklenmedik bir kararla ekranlara veda etti. Ünlü isim, yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasete atıldığını açıklayarak büyük bir sürpriz yaptı.

4 Eylül tarihinden bu yana Sözcü TV'de "Sabahın Sözcüsü" programını sunan Mesut Yar, canlı yayında yaptığı duyuruyla izleyicilere veda etti. Yar, Datça Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Yar, ekranlardan ayrılırken duygusal bir mesaj verdi. "Acaba kendim için istediğim her şeyi Datça için de isteyebilir miyim?" sorusuna "evet" yanıtını verdiğini belirterek, izleyicilerden affını istedi. Ekranlara veda ederken geleceğe dair umut dolu sözlerle "Bir gün hepimiz global mutluluğun, genel mutluluğun, bir milletin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi. Mesut Yar, izleyicilerine teşekkür edip, "Kendinize iyi bakın" diyerek veda etti.