Özgü Namal yıllar sonra ekranlara tesettürlü olarak döndü

Özgü Namal yıllar sonra ekranlara tesettürlü olarak döndü
Seneler önce ekranlara veda eden Özgü Namal'dan güzel haber! O diziyle dönüyor! Tüm detaylar haberimizde.

Özgü Namal'ın televizsyon ekranlarındaki yeni projesi çok konuşulacak gibi duruyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖZGÜ NAMAL EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ekranlara geri dönme haberiyle sevenlerini heyecanlandıran Özgü Namal'ın projesinin detayları netleşmeye başladı. Kızıl Goncalar isimli dizinin ilk görüntüleri paylaşılmaya başlandı. En son 10 sene önce Merhamet dizisinde ekranlarda görülen Özgü Namal 2020 senesinde eşi Ahmet Serdar'ı kaybettikten sonra herkesten uzak bir hayat sürdürmeye karar vermişti. Özgü Namal 10 sene aradan sonra Kızıl Goncalar isimli projede başrollerini Özcan Denizle paylaşacak. Özgü Namal dizide Meryem karakterini canlandıracak. 

özgü namal ekranlara geri dönüyor

Aynı zamanda dizide Mert Yazıcıoğlu'nun cübbe ve sarıklı karakteri de dikkatleri çekti. Dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz yanında Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turalı, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kalleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi başarılı oyuncualr da yer alıyor. Dizide seküler bir karakteri olan Levent, tarikat içinde yaşayan Meryem'le fikir ayrılıklarına rağmen evlatları söz konusu olduğunda birleşmeyi başaracak. Dizi seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor.