Popstar yarışmacısından kötü haber! Kısmi felç geçirdi

Popstar yarışmacısından kötü haber! Kısmi felç geçirdi
Bir zamanlar Türk televizyonlarında büyük ilgi gören Popstar yarışmasının unutulmaz yarışmacılarından biri, geçirdiği felçle sarsıldı. Yarışmacının sağlık durumuyla ilgili ilk resmi açıklama, kişinin sosyal medya hesabından yapıldı. İşte detaylar...

Bir dönem Türk televizyon ekranlarını büyük bir heyecanla izlenen Popstar Alaturka yarışmasıyla sallayan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Şampiyonluğunu elde ettiği yıl izleyicilerle buluşan ve jüri üyeliğini Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy'un üstlendiği yarışma ile dikkatleri üzerine çeken Yılmaz'ın ani hastaneye kaldırılması, sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı beraberinde getirdi.

Popstar Mehtap Yılmaz'ın resmi Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz gece acil bir durumla hastaneye kaldırılan Yılmaz, beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç yaşadı.

Açıklamada, "Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin başarıyla uygulandığını belirttiler. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacak." denildi. Geçmişte sivri dili ve mücadeleci kişiliğiyle tanınan Mehtap Yılmaz'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler, sevenleri tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.