Şahan Gökbakar'ın aile pozunda dikkat çeken bebek detayı!

Şahan Gökbakar'ın aile pozunda dikkat çeken bebek detayı!
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar 43. yaş doğum gününü ailesiyle beraber kutladı. Ünlü isim sosyal medya hesabından eşi Selin Gökbakar, kızı ve oğluyla birlikte çekildiği fotoğrafını paylaştı. Şahan Gökbakar’ın eşinin elindeki oyuncak bebek dikkat çekti.

 

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 43. yaş gününü ailesiyle kutladı. Eşi Selin Gökbakar, kızı ve oğluyla birlikte aile fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta dikkat çeken detay, eşinin elindeki oyuncak bebek oldu. Şahan Gökbakar, hem başarılı kariyeri hem de aile yaşamıyla ilgi odağı oluyor. 2015 yılında Selin Gökbakar ile nikah masasına oturan ünlü komedyen, mutlu bir evlilik sürdürüyor ve iki çocuğu bulunuyor. Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisiyle tanınıyor ve ailesiyle geçirdiği özel anları sosyal medyada paylaşarak hayranlarına mutluluğunu gösteriyor. İşte detaylar...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 43. yaş gününü ailesiyle kutladı.

ÜNLÜ KOMEDYEN GÖKBAKAR 43. YAŞ GÜNÜNÜ AİLESİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, 43. yaşını ailesiyle kutladı. Sosyal medya hesabından ailesiyle çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak "43 bitti... İş, güç çok şey başardım ama en büyük başarı ailedir. Sevenlerimle de büyük bir aileyiz. Sağlıklı, mutlu, güzel günlerimiz olsun inşallah. Hep beraber." notunu ekledi. Paylaşımda dikkat çeken detay ise eşinin ve kızının elinde tuttukları oyuncak bebek oldu. Gökbakar'ın eşinin elindeki oyuncak bebek, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar

Sosyal medya kullanıcıları, bu oyuncak bebeğin gerçekmiş gibi göründüğünü ve incelemek için uzun süre harcadıklarını ifade ettiler. Bazı takipçiler ise bu durumu bir şaka olarak değerlendirip, "Üçüncü çocukları olmuş sandım" gibi yorumlar yaptılar. Gökbakar'ın aile pozu, takipçileri arasında sevimli ve eğlenceli bir konu haline geldi.

Şahan Gökbakar, 2015 yılında Selin Gökbakar ile nikah masasına oturmuş ve bu evlilikten iki çocuğu olmuştu. Hem kariyeri hem de ailesiyle mutlu bir hayat süren ünlü komedyen, sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarının sevgisini kazanmaya devam ediyor. Gökbakar, Recep İvedik serisiyle büyük bir üne kavuşmuş ve Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden biri haline gelmiştir. Ailesiyle geçirdiği özel anları paylaşarak hayranlarına mutluluğunu gösteren Gökbakar, ailenin önemine vurgu yapmış ve takipçileriyle bu mutluluğu paylaşmaktan çekinmemiştir.