Tuğba Ekinci ve Ece Ronay birbirine girdi: 'Kuyruk sallamayı sen öğrettin'

Tuğba Ekinci ve Ece Ronay birbirine girdi: 'Kuyruk sallamayı sen öğrettin'
Tuğba Ekinci ve Ece Ronay'dan şok tartışma! Canlı yayında birbirlerine söylemedikleri kalmadı! Detaylar haberimizde.

Canlı yayında Tuğba Ekinci, Yelda Kırçuval ve Ece Ronay arasında tartışma çıktı, sunucular ne yapacaklarını bilemedi. Ece Ronay Ekinci'ye "Biz kadınlara kuyruk sallamayı öğreten oydu" ifadesini kullandı.

CANLI YAYINDA ŞOK TARTIŞMA

Senelerdir şarkı sözleri ve paylaştığı fotoğraflarıyla sürekli gündemde olan şarkıcı Tuğba Ekinci, iki gün boyunca 2. Sayfa programına konuk oldu. Dün katıldığı programda kadınlarla ilgili sözleri tepkiye neden olurken, programa telefonla da katılan iletişim uzmanı Yelda Kırçuval sözlerinin tepkiye sebebiyet verdiğini söyledi. İkili bugün yayında buluştu ve Tuğba Ekinci Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay arasında olanlardan Ece'yi suçlu bulduğunu söylemesinin ardından Ronay telefon bağlantısı ile aralarına katıldı.

Canlı Yayında Şok Tartışma

Ben küçük kızlarla irtibat kurmam diyen Ekinci'ye cevap veren Ronay: " Tuğba Hanım benimle konuşmak istemiyor fakat iki gündür bu konular hakkında yorum yapıyor. Tuğba Hanım'ı dünkü yayına kadar çok severdim. Kadınların giyimi hakkındaki yorumlarını hiç hoş bulmadım. Kuyruk sallamayı kadınlara öğreten kişidir." ifadelerinin ardından tartışma alevlendi ve yayın reklam arasına girdi.