Dev banka Türkiye'deki şubelerinin yarısını kapatma kararı aldı

Dev banka Türkiye'deki şubelerinin yarısını kapatma kararı aldı
Ülkemizin 81 ilinde şubeleri olan o banka müşterilerini tedirgin edecek yeni bir karar aldı. Bu kararı pandemi döneminde almıştı ancak daha sonra hızla büyümeyi hedeflediklerini duyurmuşlardı ancak yine aynısı oldu. İşte detaylar…

Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri olan sayılı bankalardan olan HSBC bankasından müşterilerini şok eden bir haber geldi. Detaylar haberimizde…

hülya

O BANKA ŞUBELERİNİ TEK TEK KAPATIYOR! TÜRKİYE'DE 67 ŞUBESİ VARDI, MÜŞTERİLERİNE KAPANMA MESAJLARI GİTMEYE BAŞLADI

Türkiye'nin her yerinde şubeleri bulunan dünyaca ünlü bankalar birbiri ardına kapanıyor. Toplam 67 şubesi bulunan bankanın kapatılması kararı müşteriler arasında infial yarattı. Her müşteriye ayrı ayrı kapanış mesajı gönderiliyor. İşte bu konuyla ilgili tüm detaylar…

HSBC, Türkiye'deki şubesini azaltma kararı aldı. Toplam 67 şubesi bulunan HSBC, bankanın son açıklamasına göre şube sayısını 50'nin altına düşürme niyetini açıkladı. Bankanın yeni kararı, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu'nun sosyal ağ platformu X'teki göreviyle ortaya çıktı.

HSBC ŞUBELERİNİ KAPATIYOR

Türkiye'de toplam 67 şubesi bulunan HSBC, Türkiye'deki şubelerini azaltma kararı aldı. Eylül sonu itibarıyla 67 şubesi bulunan dünyaca ünlü marka, bu yıl sonuna kadar şube sayısını 50'ye düşürmeyi planlıyor.

Şenol Babuşcu'nun sosyal ağ hesabı X'ten yayınladığı mesajla açıklanan karar, HSBC müşterilerini kızdırdı. Babuşçu, bankanın kararını şu açıklamayla duyurdu: “HSBC, Türkiye'deki şubelerini yeniden kapatmaya başladı. Eylül sonu itibarıyla 67 şubesi bulunan bankanın yıl sonuna kadar 50 şubenin altına düşmesi bekleniyor. “İfadelerini kullandı.

BÜYÜMEYİ PLANLIYORDU ADIMLARI GERİ GİTTİ

Pandemi sürecinde şube kapatma kararı aldıktan sonra büyüme hedeflerini güçlendiren HSBC, şimdi de yeniden şube kapatma kararı aldı. Pandeminin başlamasının üzerinden üç yıl geçti ve büyüme hedefleri olan dünyaca ünlü markanın şubelerini kapatma kararı, insanların kafasında bir kez daha soru işareti yarattı. Bankanın toplam 67 şubesi olmasına rağmen başlangıçta şube sayısının 40'a indirilebileceği bildirildi. Ayrıca bankanın müşterilerinin farklı illerdeki şubeleri birer birer kapattığı açıklandı.

Ayrıca İzmit'teki şubesini kapatma kararını açıklayan HSBC, hafta içinde İzmit Alemdar Caddesi'ndeki şubesinin de kapatılacağını duyurdu. 11 kişinin çalıştığı şubede 8 Aralık'tan itibaren tüm operasyonlar durdurulacak.