Acil 100.000 TL nakit kampanyası başladı! 23.59'a kadar başvuru şartı var

Acil 100.000 TL nakit kampanyası başladı! 23.59'a kadar başvuru şartı var
İş Bankası mevcut müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İş Bankasında hesabı olanlara 100.000 TL tutarında büyük bir kredi aktarılacak. Peki bu fırsattan nasıl faydalanabilirsiniz ve başvuru süreci nasıl işliyor? İşte detaylar..

İş Bankası tarafından mevcut müşterilerine finansal destek sağlamak amacıyla özel bir kampanya başlatıldı. İş Bankası banka hesabını kullanıyorsanız bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Artık tek yapmanız gereken 100.000 TL'nin otomatik olarak hesabınıza geçmesini beklemek.

100.000 TL krediye nasıl başvurabilirim?

Acil 100.000 TL nakit kampanyası başladı

Beklenmedik bir şekilde hesabınızda beliren 100.000 TL bir kredi değil, bankanın özel bir teşvikidir. Dolayısıyla bu parayı alabilmek için ayrı ayrı başvuru yapmanıza gerek yok. Belirlenen tutar anında banka hesabınıza otomatik olarak yatırılacak.

İş Bankası'nın mobil hizmeti olan İŞ Cep, sayesinde müşteriler bankacılık ile ilgili tüm işlemleri her yerden kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir. Henüz İŞ Cep kullanmıyorsanız, cep telefonunuza uygulamayı indirdip İş Bankası hesabınızı daha kolay ve aynı zamanda hızlı yönetebilirsiniz..