Dev Türk şirketi emekli olan çalışanlarının çocuklarını işe alacağını açıkladı!

Dev Türk şirketi emekli olan çalışanlarının çocuklarını işe alacağını açıkladı!
Karabük Demir ve Çelik Fabrikası tarafından yeni bir karar alındı. Türkiye genelinde en büyük sanayi kuruluşlarından b,risi olarak tanımlanan Kardemir, fabrikadan ayrılmak isteyen kişilerin çocuklarını istihdam etmeyi planlıyor.

Karabük Çelik Fabrikası (KARDEMİR), emekliliğe hak kazanan işçilerin yerine nitelikli çocukları işe alacağını duyurdu.

Fabrikadan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kardemir'e 600 işçi alınacağı bilgisini paylaşması sonrası ilk başta 300 işçi işe alındı. Açıklamada, ikinci aşama çalışmalarına başlandığı, bu kapsamda emekli çalışanların yerine uygun durumdaki emekli işçilerin çocuklarının fabrikaya işe alınacağı ve uygun adayların seçim sürecinin takip edileceği belirtildi. Açıklamanın içeriğinde ayrıca "Emeklilik Teşvik Başvurusu" ile emekli olan kişilerin İnsan Kaynakları Bürosu ile irtibata geçmesi gerektiği de belirtildi.

KARDEMİR emekli olan çalışanlarının çocuklarını işe alacağını açıkladı!

"İKİNCİ ETAP ALIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK"

KARDEMİR'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Prof.Dr. İsmail Demir, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın açıklamasına göre ilk satın alma aşamasından sonra ikinci aşamayı hayata geçiriyoruz. Başkanın şirketimize verdiği değerin bilincinde olarak çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. KARDEMİR, kaliteli insan kaynağını güçlendirerek büyümeye devam etme kararlılığıyla yoluna devam edecektir. Biz de bunu yapacağız.

Bu alımlarla insan kaynakları ağımızın genişleyeceğine ve aramıza yeni çalışma arkadaşlarımızın katılacağına inancım tamdır.

Yıllar boyunca şirketimize emek veren ve emek veren emekli işçilerimize teşekkür ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum."

KARDEMİR emekli olan çalışanlarının çocuklarını işe alacağını açıkladı!