Dolar dört nala koşuya geçti! Ünlü ekonomistten elinde doları olanlara şaşırtan uyarı

Dolar dört nala koşuya geçti! Ünlü ekonomistten elinde doları olanlara şaşırtan uyarı
Doların ani yükselişiyle başlayan dönem, uzman isimlerin gündeminde yer aldı. Selçuk Geçer, bu kritik süreçte elinde Türk Lirası bulunduran vatandaşları uyararak dikkat çekti. Geçer, özellikle bu dönemde daha bilinçli adımlar atmanın gerektiğini belirtti. Yatırım fırsatı olarak görülen yeni dönemde, herkesin aynı hataya düşmemesi için önemli bir çağrı yaptı. İşte ayrıntılar...

Dolar kurunun son bir aydır yatay seyrettiği dönem, yeni haftanın başlamasıyla birlikte artışa geçti. Küresel piyasalardaki kriz dönemi, bu yükselişin tetikleyicisi oldu. Özellikle ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz artırımına dair verdiği sinyaller, doların yükseliş trendinin devam edeceğini işaret ediyor. Bu dalgalı seyri sona erdiren bu yeni dönemde, uzman analist Selçuk Geçer kritik tahminlerde bulundu.

Seçim sonrasında başlayan döviz kuru hareketliliği, önümüzdeki ilk iki ayda daha kritik bir aşamaya doğru ilerliyor. Uzman analist, piyasalardaki bu yeni döneme ilişkin olarak yatırımcıları uyararak, gerçekçilikten uzaklaşmadan değerlendirme yapılması gerektiğini ifade etti.

dolar

HABER DEVAM EDİYOR, SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ.»»»

YATIRIMCILARA UYARI: "SABIRLI OLUN"

Finansal uzman ve ekonomist Selçuk Geçer, piyasalardaki güncel gelişmelere paralel olarak tahminlerini revize ediyor. YouTube kanalında döviz kurlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Geçer, kişisel hesabından yaptığı son videoyla gelecekteki olası senaryolara ışık tuttu.

Geçer, bu yeni dönemi bir yatırım fırsatı olarak değerlendirdiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

"Yatırımcılar, bu dönemde kesin kararlar almak yerine daha sabırlı olmalılar. Ekim ayında doların gerçek değerine ulaşması beklenebilir. Dolar kuru Eylül ve Ekim ayları arasında önce 30 TL seviyesine, ardından 35 TL seviyesine yükselebilir. Ekim ayı itibarıyla ise dolar, 35 TL'yi aşarak 38 TL seviyelerine kadar çıkabilir."

HABER DEVAM EDİYOR, SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ.»»

REKOR SEVİYELERDE DOLAR BEKLİYOR!

Dolardaki artış, yatırımcıların dikkatini çekerken, bu süreçte sabırsızlık gösterenlere bir uyarı da Geçer'den geldi. Uzman analist, doların rekor seviyelere ulaşabileceği günlerin geleceğine işaret ederek, kurdaki son verileri de açıkladı.

16 Ağustos Çarşamba günü, doların alış fiyatı 27,05 TL, satış fiyatı ise 27,06 TL olarak işlem görüyor.