Emekliler bu kampanyaya hayır diyemeyecek! İş Bankası geri ödemesiz 7500 TL veriyor

Emekliler bu kampanyaya hayır diyemeyecek! İş Bankası geri ödemesiz 7500 TL veriyor
Emekli vatandaşlar bankaların promosyon tutarlarını yakından takip ediyor. İş Bankası müjdeyi verdi! Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar emekli promosyonu konusunda adeta birbirleriyle yarışmaya devam ederken İş Bankası yüksek promosyon tutarlarını duyurdu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON TUTARLARI

Son birkaç senedir hem özel hem kamu bankaları emekli müşteri potansiyellerini artırmak için yüksek tutarlarda promosyon ödemesi yapıyor. Ancak birçok bankanın 2023 senesi promosyon tutarları emeklileri tatmin etmiyordu. İş Bankası promosyon tutarlarını güncelledi. 

iş bankası güncel promosyon tutarları açıklandı

Banka 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4 bin 500 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5 bin 250 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 6 bin 750 TL, 10 bin TL ve üstünde emekli maaşı alanlara 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli vatandaşların promosyon ödemesinden faydalanmak için maaşlarını bankaya taşıması ve üç sene bankada kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. İş Bankası'nın mevcut promosyon tutarlarından faydalanmak isteyen emeklilerinin maaş taşıma işlemlerini en geç 31 Ağustos tarihinde yapması gerekiyor. Aynı zamanda maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlar kredi kartı ve ek kart için ekstra ücret ödemiyor ve birçok farklı avantajdan da faydalanabiliyor.