Emekliye okkalı ödeme müjdesi geldi! Bu şartı sağlayan 16.000 TL'yi cebine atacak

Emekliye okkalı ödeme müjdesi geldi! Bu şartı sağlayan 16.000 TL'yi cebine atacak
Emekli vatandaşlarımıza müjde geldi. Artan mali zorluklarda ve enflasyon yükselişlerinden kaynaklı rahatlamakta güçlük çeken emekliler, finansal sektörün önce bankaları tarafından verilen kampanyalarla rahatlamaya başlıyor. İşte detaylar…

Emekliler, Ağustos ayı boyunca devam edecek olan finansal sektörün öncü bankalarının kampanyaları ile, emekli maaşlarına ek gelir fırsatları elde ederek finansal yüklerini hafifletmeyi amaçlıyorlar. Kampanya kapsamı boyunca, çeşitli bankalar; emekli vatandaşlara özel olarak yüksek promosyon teklifleri sunarak büyük fırsatlar sunmaktadır. Sosyal Sigortalar Kurumu’na kayıtlı olan emekliler, ilk maaşlarını almaya başladıkları andan itibaren 17500 TL’ye kadar ek ödeme alma fırsatı alabilecek. Bu ek ödeme sayesinde, emekli vatandaşların finansal ihtiyaçları desteklenecek.

emekli promosyonu

Özel bankalar, bu ek ödeme fırsatı hakkında belirli şartları sağlayan emeklilere 3 günlük süre tanımaktadır. Öncü finans kuruluşları arasında ise; Yapı Kredi, Garanti ve Akbank bulunmaktadır. Özellikle Erken Emeklilik gibi emeklilik kollarında yer alanlara özel olarak bankalar cömert teklifler sunmaktadır. Akbank, emeklilere 10000 TL’ye kadar promosyon ve 3000 TL chip para kazanma şansı sunmaktadır. Garanti BBVA yüksek promosyon avantajlarının yanında Bonus Kart kullanıcılarına özel kampanyalar sunmaktadır. Yapı Kredi Bankası ise emeklilere 9000 TL nakit promosyon sunmaktadır. Kampanya süresi 31 Ağustos tarihine kadar devam edecektir.