En ucuz sıfır otomobillerden birine daha zam geldi

En ucuz sıfır otomobillerden birine daha zam geldi
Türkiye'nin en ucuz otomobili olarak kabul edilen Hyundai i10, Aralık ayında fiyatlarını yeniden güncelledi. Şirket, 2024 yılına henüz girmeden güncel en iyi 10 fiyat listesini açıkladı. Güncel fiyat listesine buradan ulaşabilirsiniz..

Hyundai, 40'tan fazla ülkeye araç üretimi ve ihracatı için İzmit'i tercih etti. En çok satan modellerden biri olan i10 modeli, Haziran ayında makyajlandı ve Aralık ayında geliştirmeler yapıldı. i10 modelinin, daha canlı renklerle daha şık bir tasarımda bağlantı özellikleri, kolaylık unsurları ve üst düzey teknolojiyi sunduğu görüldü. Yeni Hyundai i10, daha alçak tabanı ve daha uzun dingil mesafesiyle daha sportif bir görünüme sahip ve ona daha korkusuz bir görünüm kazandırıyor.

ARALIK AYINDA YENİDEN ZAMLANDI

Hyundai I10 özellikleri

Aralık ayında otomobil pazarında mobilite başlatıldı. Diğer otomobil üreticileri de araç fiyatlarını kademeli olarak artırırken, Hyundai Motor da artışa katıldı. Türkiye'nin en ucuz modellerinden biri olan Hyundai i10 modeli tekrar stoklara alındı.

Mart ayında 370 bin TL'ye satılan i10, Kasım ayında 675 bin TL'ye yükseldi. Aracın Aralık ayı güncel fiyatı 710.000TL.

"Hyundai I10 özellikleri"

Hyundai I10 özellikleri

Haziran ayında makyajlı model olarak Türkiye'de satışa sunulan Hyundai i10, Türkiye'de Jump, Style ve Elite olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor. Hyundai i10, 1.0L ve 1.2L olmak üzere iki tip benzinli motorla donatılmıştır ve olağanüstü yakıt verimliliğine sahiptir. Hyundai i10, 1.0 litrelik motor ve 5 vitesli manuel şanzımanın yanı sıra hem 1.0 litrelik hem de 1.2 litrelik motorlar ve 5 vitesli otomatik şanzıman sunuyor.

i10 modeli, Avrupa'da satışa sunulan en popüler otomobillerden biridir ve standart olarak 4,2 inç LCD ekran, dijital klima, akıllı anahtar ve ön ve arka USB Type-C bağlantı noktalarıyla birlikte gelir. Hyundai i10, 8 inçlik multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto özellikleriyle herhangi bir lüks otomobil kadar iyidir.