İslam Memiş gram altın almak isteyenlere fırsatı duyurdu

İslam Memiş gram altın almak isteyenlere fırsatı duyurdu
Borsa üzerindeki hareketlilik devam ederken Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten uyarılar peş peşe geldi. Geri çekilmelere değinilirken dolar için rakam tahmininde bulundu.

Sakin bir haftaya giriş yapıldığını belirten İslam Memiş, Eylül ayının son haftası veri açısından sakin geçerken Cuma günü euro üzerinden enflasyon verileri takibe alındı. Geçtiğimiz hafta 8.039 puan alınırken tamamlanan endeks, dar bant aralığını belirlendi.

Borsa üzerinde kısa vadede yatay seyirde kalınması tercih edilirken yükselişin tepki çekmesi dile getirildi. 27,14 TL seviyesinden kapanışlar yapılırken Dolar ve TL üzerinden pozitiv döngü söz konusudur. Bu hafta sakin bir baskılamaya şahit olurken Ekim ayında yükseliş beklentileri başladı.

güncel rakamlar dolar

ONS ALTIN

1.925 dolar seviyelerinde bulunurken ons, bu hafta yükselişlerin nedenini belirledi. Geçtiğimiz günlere bakıldığında 1910-1960 doların arasında bulundu. Şimdilerde ki durum ise 1960 olarak açıklandı.

GRAM ALTIN

1690 TL, serbest piyasalarda 1.718 TL seviyesinden kapanışlar yaşandı. Dolar ile beraber yükselişler trend olurken geri çekilmelerin alım fırsatları yaşandı. Yıl sonuna kadar 1880 seviyesine gelmesi tahmin ediliyor.

GÜMÜŞ

23,55 dolar seviyelerinde kapanış yaşanır ons gümüş, 24,75 olarak yer aldı.

Gram gümüşte ise 20,57 TL seviyelerinden kapanış yaşanırken hedefin 21,50 olarak açıklandı.