İstanbul'daki o ilçe belediyeleri Troy karta geçti

İstanbul'daki o ilçe belediyeleri Troy karta geçti
İstanbul'un sekiz ilçe belediyesi maaş ödemelerinde TROY kartlarını kullanmayı planlıyor. Beykoz Belediye Başkanı olarak görev yapan Murat Aydın, söz konusu çalışma hakkında yaptığı konuşmasında "Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz!" şeklinde ifadeler kullandı.

İstanbul'daki 8 belediyenin belediye başkanları, alınan yeni kararla birlikte kişisel sosyal medya hesapları üzerinden TROY sistemine geçiş yaptıklarını duyurdular.

Beykoz Belediye Başkanı olarak görev yapan Murat Aydın sosyal medyada "Ekonomik hegemonyayı boykot ediyoruz!" başlığıyla bir paylaşım yaptı. Aydın, VakıfBank ile varılan anlaşma uyarınca belediye çalışanlarının maaşlarının ödenmesi için yurt dışı ödeme sistemini iptal ettiğini belirterek, "Yerli ödeme sisteminden ve milletten TROY kartlara geçiyoruz." dedi.

Esenler Belediye Başkanı olarak görev yapan Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya paylaşımında "Halk Bankası ile yapılan anlaşma uyarınca tüm arkadaşlarımızın kullandıkları kartları yerli ve milli olan TROY kart sistemine aktarılması yönünde adımlar attık." dedi.

Kağıthane'nin Belediye Başkanlık görevini yürüten Mevlüt Öztekin ise, sosyal ağlardan meslektaşlarının banka kartlarında değişikliğe gittiklerini yerli ve milli kart olan TROY sistemine aktardıklarını bildirdi.

İstanbul'daki o ilçe belediyeleri Troy karta geçti

Üsküdar Belediye Başkanı olarak görevde olanilmi Türkmen de mesajında ​​şunları paylaştı: “VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih'e bir ziyarette bulundum. Üsküdar Belediyesi olarak tüm çalışanlarımızın maaş kartlarını ulusal ve yerel TROY ödeme sistemine aktarıyoruz” dedi.

Sultanbeyli ilçesinin Belediye Başkanı olan Hüseyin Keskin, mesajında ​​yerli ve milli girişime destek verdiğini belirterek, şunları söyledi: “Sultanbeyli Belediyesi çalışanlarının maaş kartlarını değiştirip yerli ve milli kartımız olan milli TROY kart sistemine geçiyoruz."

Sultangazi Belediye Başkanı olarak görevin, yürüten Abdurrahman Dursun ise, TROY sistemine geçtiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “İsrail'in işgalini destekleyen finans sistemini boykot ederek, Türkiye'nin milli ve yerli ödeme yöntemi olan ROY'a geçiyoruz!" diyerek herkesi boykot etmeye çağırdı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, mesajında ​​Halk Bankası ile yaptıkları iş birliği çerçevesinde tüm çalışanlarının banka kartlarını yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine taşımak için ilk adımı attığını belirterek, şunları söyledi: “Bu önemli adımı attık. yerel ve milliyetlere destek olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Tuzla Belediye Başkanlık görevinde olan Şadi Yazıcı, belediyenin TROY kartlı sisteme geçtiğini belirten duyuruyu sosyal ağlarda yeniden yayınladı.