TOGG'un satış verileri ilk kez açıklandı

TOGG'un satış verileri ilk kez açıklandı
Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda çıktığı günden bu yana satılan araç sayısı paylaşıldı. Yerli araç Togg'un bu güne kadar toplamda 19 bin 583 T10X modelinin sahiplerine ulaştığı açıklandı.

Togg'un T10X Modeli, Türkiye Genelinde 19,583 Adet Satışla Büyük Beğeni Topladı!

Togg, yerli otomobil T10X'in pazara sürülmesinden bu yana gerçekleşen satış başarısını sosyal medya üzerinden paylaştı. Togg'un resmi hesabından yapılan duyuruda, Türkiye genelinde 19,583 adet T10X modelinin bugüne kadar yeni sahiplerine ulaştığı bilgisi verildi.

togg

Togg'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Verdiğimiz sözü tuttuk! Aralık ayında yapılan çekilişle T10X kazanan 6,068 kullanıcımıza akıllı cihazlarını teslim ettik. 81 ilimizde heyecanımıza ortak olan ve sürekli destek veren 19,583 kullanıcımız T10X araçlarına kavuştu. Taahhüt ettiğimiz gibi, yedek talihlilere yönelik teslimatlarımızı da 2024 yılında hız kesmeden sürdüreceğiz. Yolları daha çok paylaşmak dileğiyle!" ifadeleri bulunuyor.

Togg'un bu açıklamasıyla, Türkiye genelindeki kullanıcılarına teşekkür ederken, T10X'in satış performansını vurgulayarak gelecekteki teslimatların da planlandığı şekilde devam edeceği müjdesini iletiyor. Yerli otomobilin geniş bir kabul görmesi, Togg'un önemli bir başarı elde ettiğini göstermektedir.