TOKİ, ayda 2000 TL taksitle o illerde konut satışı yapacak

TOKİ, ayda 2000 TL taksitle o illerde konut satışı yapacak
Son yıllarda artan emlak fiyatları nedeniyle ev sahibi olmak oldukça zor hale gelmeye başladı. Siz de ev alma hayalinizi ertelemek istemiyorsanız TOKİ'nin daire satış departmanıyla iletişime geçin. Herkesin merakla beklediği TOKİ dairelerinin satışı hakkında detaylı bilgiler haberimizde..

Türkiye'de emlak fiyatları her geçen gün artmakta.. Ev almak isteyenler ise yüksek fiyatların karşısında çaresiz kalırken TOKİ, vatandaşların yardımına koşuyor. Hedefi hiç ev sahibi olmamış insanları ev sahibi yapmak olan TOKİ, yeni konut kampanyaları duyurmayı sürdürüyor.

TOKİ KONUT SATIŞLARI

TOKİ, kura şeklinde gerçekleştirdiği konut satışlarıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. 120 ay vade seçeneğiyle satışa sunulan 3+1 konutlar yeni sahiplerini arıyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir projeye imza atan TOKİ'nin Ankara'da yeni bir çekilişi ortaya çıktı.

TOKİ, ayda 2000 TL taksitle o illerde konut satışı yapacak

TOKİ Ankara Konutları

TOKİ, Ankara'nın Haymana ilçesinde 85 ünitelik konut projesinde 13 adet 3+1 konutu satışa sundu. Her zamanki gibi çekilişle ihaleye çıkacak konutların satışları hakkına detaylar da belli oldu.

TOKİ Ankara Haymana projesinde 3+1 daireler için başvurular 11-22 Aralık tarihleri ​​arasında yapılacak. 2.000 TL kayıt ücretini yatıranların başvuruları kabul edilecek ve çekiliş sonuçları 27 Aralık 2023'te açıklanacak.